Utvärdering Jokkmokks Ridklubb

Uppstallning: Vi hade fått en utebox, men då shanne är lugn och van spelade det ingen roll. Dock tyckte inte hennes grannar Lina och Linus om boxarna så det var lite stressigt, sen flyttade Lina in och då blev det lugnare. Uppstallningen var nära tävlingsbana så man kunde stå utanför boxen och titta på ekipagen som red. Vilket var bra då man kunde hålla bättre koll på tiden. Det regnade båda dagarna men det läckte inte in eller något sådant.

Framridning/hoppning: Framridningen var utomhus på en liten bana. Banan hade bra underlag och skilda in och utgångar så man inte behövde krocka. Synd att den var så liten bara..
Framhoppningen var i ett ridhus. Det var stort och lite svåra hinder att se.

Tävlingsbanan: Var en stor bana med jättebra underlag! Hindrena var inte så tittiga i dom lägre klasserna. Dock var banorna väldigt lika och hindrena såg likadana ut så det var inte roligt!

Funtionärerna: Var aldrig ivägen eller störde. Dock hörde man inte vad speakern sa det var lite svårt att veta då man skulle starta. Dom var inte så snabba vissa av dom så man fick påminna dom om att ställa upp hindret igen eller något sådant.

Parkering: Det fanns inte så mkt utrymme för parkering. Eller då fick man gå jättelångt!

Läktare: Läktaren var typ inbygd i cafeterian? Den var liten och trång.

Övrigt: Det här är en jättebra tävling om man inte är så rutinerad! Den har bra klasser och man får ett trevligt intryck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0