:)

Hemma från stallet nu! Packa om till stugan och sen bär det av. gottnyttår alla bloggläsare!! :)

Godmorgon

Jag måste tacka min fina vän lisa som hjälpte mig med att blogg från telefonen! :) Nu blir det stallet för att rida starlet och shanne :)

if there's a soulmate for everyone

Hinner sällan blogga via datorn nu och jag vill helst blogga via mobilen men det funkar inte att skriva nån text, av nån underlig anledning? Så då ligger uppdateringen på lågsidan..

Har nästan inget att blogga om så jag tycket ni kan skriva vad ni vill läsa om! Det är ju trots allt för er jag skriver!

Jag har glömt skicka bilder till Ellen så den nya headern lär dröja.. Nu blir det nog stallet på ett tag för att rida min pärla, hon är så fin just nu :)


börjar blogga då det funkar via mobilen!


funkar inte att skriva nån text i inläggen..


Måndag

Skola snart, yipppppiiiieeee! Eller så kanske inte..

Red för Robban igår, nu har min pärla blivit sitt gamla vanliga jag igen! Det känna jävligt bra för det har jag kämpat med i flera månader! Min osäkerhet kom fram 1 gång då vi kom fel och jag började rida på det gamal sättet= inte bra! Aja nu slänger jag in en bild så hörs vi senare!


!!!!

Det går inte att skriva på min blogg så att man ser allt! Eller jag ser inte vad jag själv skriver så då tappar jag motivationen lite..

-.-.--.-.

Fin rubrik! Snart är det jullov (!) och då lär ju uppdatering bli bättre som sagt.

Red först Shanne igår och sen testade jag rida Lina. Då hon inte försökte döda mig eller kasta av mig gick det faktiskt riktigt bra :)


Lina och Lydia i Boden :)

Fiiiiiinaaaa

Nu drar jag och två fina flickor till Lule med bussen. Hoppträning kväll med Shanne så hinner inte blogga nåå :)


Random bild :)

What it takes to come alive

Skolan tar livet på mig just nu, betygen sätts på torsdag och jag är inte sugen på att få ett stort fett F på nått ämnegejs. Bloggen får bli lidande ett tag till, sen är det jul och förhoppningsvis hinner jag uppdatera huuuur mkt som helst! Just nu har datorn damp så ser inte vad jag skriver.. Hehe grymt inlägget kommer bit ;)


Har rakat Shanne i veckan, huvudet kvar sen är vi fit fot fight igen, eller till våran kanske....
Det händer inte så mycke på hästfronten nu då det är vinter och i norrbotten är det inga tävlingar..Ny header kanske kommer upp snart, min fina vän Ellen har kanske tänkt hjälpa mig då jag suger på allt som har med en blogg att göra ;)


Fyfan vad jag saknar denna ponny! Kapaciteten, hjärtat, skallen och hans översöta attityd! Hade jag haft pengarna skulle jag ha byggt stall och köpt han! Han och Shanne skulle bli mina fina kämpar :)

Dag 09 - En person som alltid ställer upp för mig

Det är flera av mina fina vänner, men denna person vet jag alltid kommer ställa upp för mig!


Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför

Vill inte ta upp det i bloggen, det känns som om det blir ett långt depp inlägg då... Men det var inge hemskt eller nå :)

Sovmorgon

Har egentligen sovmorgon idag men far till skolan för att plugga med mina fina kompisar :)

På hästfronten har det inte hänt så mycket i veckan, har ridit lite dressyr och hon har varit som vanligt. Tråkiga inlägg, VET! Men nu får det vara så ett tag till, skolan tar död på mig och stallet är prio ett :)

RSS 2.0