BLblsbbf

Så tycker jag om att blogga! Men ni förtjänar att veta hur det har gått i helgen.

Fredag: Red bara LC. Felfri i grunden men ett stopp i omhoppningen. Nöjd ändå.

Lördag: LC. Red felfritt så det räckte med en delad andraplats. Sjukt stolt över ponnyn! LB, gick åt fanders. Första stoppet var mitt fel men det andra var ponnyns!

Ändå lite kul att se resultaten på den ponnyn. Ena dagen kan hon gå felfritt i 1 meter och nästa vägra ut sig, jaja det är sånt man får leva med....


Äntligen!

Äntligen har statistiken börjat öka sen min lilla bloggpaus. I like that!

Idag blir det att köra hem Shanne och träna hon på ÄRF. Sen sover hon där för vi lastar 10 imorgon.
Kanske blir länkön senare med tindra :)


Gårdagen

Gådagens hoppträning gick super! Hoppade 2 banor, en på 85 och en på 95-100 cm. Hon stannade en gång och det var för att jag la fram handen och inte rätade upp mig. Sen när jag kom igen så hoppade hon. Vi låg i undertempo hela träningen men det behövdes för att jag skulle se avstånd och hästen skulle hoppa. Hon har börjat ställa så mkt krav på mig så jag orkar inte med det hela tiden. Då stannar hon. Det är ganska tråkigt men jag hoppas det blir bättre innan Älvsbytävlingen.


Senaste Danielträningen.


Bilder sen hoppningen igår kommer upp senare idag eller imorgon.

Tisdag

Idag blir det Robban träning för min del. Jag känner att jag behöver lite hjälp innan Överkalix :) På fredagen rider jag LC och sen har jag tänkt efteranmäla mig till LB då det är Mountain Horse Pony Cup. Sen lördag blir det LC och LB. :) För er som undrade ;)

Orkar inte blogga nu då det inte finns någonting att skriva om..Finaste ♥

Ännu mera bilder

Det var allt för denna gång. Vi laddar för Robbanträning imorgon. Då kan ni hoppas på mer bilder!

Alla bilder kommer från olika fotografer. Duktig som jag är minns jag inte från vem men det här är några.

Linnea Liljeholm
Josefin Bergman
Sanna Sjöström?
Emil Bengtsson

Osv...

Hemma

Nu ni! Jag och Lydia kommer synas i Överkalix på fredag! Jag i blå fiskbyxor och Lydia i en onepiece ;)
Orkar inte blogga så mkt men sover hemma idag och far upp och rider hästen imorgon över dan.

Dagens ridpass var inte så jättetrevligt med tanke på vädret. Det småregna lite när jag for ut men jag trotsade vädret och gav mig av i hopp om att kunna träna lite intervall i uppförsbackar. När jag hade ridit fram efter vägen så börja de det regna mkt. Då var det bara att bege sig hem och hämta sadelskyddet så inte den skulle förstöras. Jag avslutade de halvt tråkiga ridpasset med en ordentlig galopptur efter en raksträcka. Målet med det var att hon skulle vara avslappnad men ändå inte låg i formen. Lyckades så där.. Men är ändå relativt nöjd med hästen då det inte var så bra förhållanden, vädret, underlaget o.s.v.

Här kommer resten av bilderna:Det där får bli den sista..

Jag vet, sprången är inte dom finaste men det är väl kul med nya bilder eller?

Statistik

Nu när jag tittar på statistiken så har den sjunkit ordentligt. Kanske måste börja skriva lite oftare? Just nu sitter jag och följer onlineresultaten från Brunflo där mina sköna bönor Hilda och Lydia tävlar. För mig blir det att fara till Överkalix nästa helg. Hade gärna varit med på den här tävlingen men då man är i sista minuten med allt så hinner man inte. Måste bli bättre med att anmäla mig i tid! Medans jag sitter här är hästarna i stugan och mår gott. Men det är sista veckan för shanne, när jag kommer tillbaka så blir det hårdträning inför Ö-kalix. Hon har tappat lite i kondis då hon har haft sommarvilan nu ist för efter tävlingssäsongen. Det här inlägget blev lite rörigt men det får ni leva med. En sak som jag har funderat på är tävlingsschabrak. Jag har 2 stycken varav ett inte sitter så bra. Det känns som om jag måste utöka min garderob lite, eller vad tycker ni? ;)
Sen ska vi flytta hästarna till Nina och Fredriks stuga (nalles ägare). Dom vill ha hästarna då dom har semester och det blir enklare för oss då mamma och pappa jobbar. Det går en buss dit varje dag så dom kommer inte behöva skjutsa mig hela tiden. Justdet! uteboxarna är klara nu så hästarna ska börja vänjas vid att stå i dom. Sen ska dom få sova inne någon natt före tävling. Shanne har inte varit så uppvilad före och efter tävling då hon har gått ute hela tiden. Men nu är det ändring på det :)

Kanske ska sluta skriva nu så ni orkar läsa eller? ;) Jag har även några nya bilder att visa er.


Jokkmokk


Boden


Första utanför placering! Blev 3a och 2an fick pris..
Här steker vi för fullt ;)
Lägger upp resten en annan gång :)


Bodens Ridklubb

Kanske måste skriva lite? Känner att det inte händer så mkt i mitt liv nu. Hilda har hunit vara här (är i stugan),  jag har hunnit tävla, samt lite till. 

I lördags bar det av till boden med shanne. Jag tävlade bara LC :) Rsultatet behöver verkligen inte komma upp på bloggen för det gick skitdåligt!!!
Söndan tävlade jag LC och LB. LCn gick lika dåligt den här gången. Om inte sämre... Fast i LBn var hon som en helt ny ponny. Eller så var det för att Lydia hade pratat med shanne? ;) vem vet? Det slutade med en felfri runda och typ 5 hundradelar efter 2an. Dock tappade jag innertygeln efter 1a hindret i omhoppningen så svängen till nästa hinder blev jättestor. Sen blev det ett lite konstigt hopp då hon ville springa på sidan.. När jag kommer hem till Ävsbyn så lägger jag upp bilder och filmen från LB. :)


RSS 2.0