Stallet

Ska snart börja gå upp till stallet. Just nu sitter jag och skriver med lille Adam som tror han är biff, oj så fel han har! Jag är mer biff, right? ;)
Ikväll blir de att fara till Alva med mina fina flickor. Hon ska få bjuda på mat, hoppas inte att de är gårdagens plättar bara.. Aja nu ska jag faktist gå, har inte tid med de här :)

Dåligt!

Har verkligen inte orkat blogga..

Imorgon ska jag förhoppningsvis vara på AB Nian med lilla Lydia. Slutar 12 idag så ni kan förvänta er uppd. när jag kommer hem!


....

Orkar verkligen inte blogga.. Men ska försöka ikväll om jag orkar..

Tävling!



http://internationalshowjumping.blogg.se/2011/march/tavling-1.html#comment

orka

orkar inte blogga.. kanske ikäll

Kåbdalis

Far med hela skolan till Kåbdalis idag.

Emma fick rida igår men sen såg jag hur jobbig hon var så då red jag hon ett tag. I slutet kom thea och lydia och men kunde verkligen se glädjen i theas ögon då hon såg shanne, hahha ;) då fick hon trava och skritta och lydia fick springa, haha :) men nu måste jag verkligen gå!

Statistik

Jag ser att min statistik går mer uppåt för varje dag som går! HÄRLIGT!! :)

 Igår så red jag ungefär samma övningar som i tisdags. Fast betydligt lugnare. Jag tyckte hon behövde en vilo dag så :)
Kan ni inte komma med tips på vad jag ska skriva om? 


Min fina (men nötta) hopplatta :)

Frågestund

Ni har väl inte glömt bort frågestunden?!

For nte upp till stallet direkt efter skolan. Orkade inte... Så nu har jag bakat en kladdkaka oh sitter å tjockar mig :)


Bjuder!

!

Idag så slutar jag 12. Skulle igentligen gå till 3... Sen går jag och Lisa hem efter skolan och sen upp till stallet. Uppd. sen!

Tisdag

Världens drygaste dag på hela veckan... Slutade 2.. Veckans längsta dag.... Läxförhör... Prov tillbaka... Ja så tråkig var min dag.

Efter skolan så kom Anna och Hilda och hämtade mig och några fler. De krisade sig lite så.. Aja, kom iaf hem från stallet för typ en timme sen.

Shanne var jättejobbig från början. Hon ville verkligen inte samla ihop sig utan springa i sin egen lilla takt. Vilket är jättefort... Men när lektionen började var hon SSSÅÅÅÅÅÅÅÅ fin så jag trodde jag skulle svimma!!! I slutet samlade vi upp hon ganska ordentligt så hon fick en lite högre form. Jag trodde hon skulle bli lite trippig men icke :) Sen gjorde vi även en liten annorlunda övning som jag inte orkar skriva om.. ;)

NU: HOCKEY :D Luleå - Skellefteå

LULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅLULEÅ!!! Hoppas på vinst! :D

PS: Skrev att VI samlade upp hon då Emmeli håll i lektionen och hjälpte mig ;)

Dagens ridpass

De blev dock inget riktigt ridpass då jag först höll lektion för Emil men efter ett tag så slutade han lyssna så då hoppade jag upp på hästen och red hon lite. "Hoppade" ett litet räcke på ca 70cm bara för att känna igenom hon. Hon var odräglig!! Íngenting funkade, hon var stark och pigg och ville verkligen hoppa högre....
Imorgon blir de att rida lektion för Emmeli :) Hoppas vi kan fixa problemet som var idag!! ;)



Vet inte om jag ska berätta en liten nyhet eller inte. Ni kan väl gissa vad de är`? ;)

Something Real

Igår for jag till Lydia efter middan. Vi tog de betydligt lugnare än vad vi gjorde i Lördags :)
Blev att se en film + 2 program. Vet faktist inte vad jag ska blogga om så jag kanske kör på en frågestund? Japp de gör jag! SVARAR PÅ ALLA FRÅGOR!!

Sjukt kul!

Hade en skitrolig lördags kväll igår! Under dagen satt jag barnvakt åt syrran och sen fixade jag stallet.

Kring 6 for jag till Lydia och då var Hilda där. Nån minuten senare kom Adam och Jim. Och efter de kom även Christian. När dom hade ätit satte vi igång en film, tusen gånger starkare. Efter den blev de en j*vligt äcklig!!! Minns inte vad den hette men typ alla dog i den.. När vi hade sett klart den så drog vi "korsträsk raggen" med epan. Hahaha, måste inte gå in på detaljer för då kommer de storma in kommentarer! Iallafall, när vi kom tillbaka så pratde vi typ bara och sen skjutsade Adam hem mig :)

Jaa lydia, när blire nästa gång då? ;)


I can tell that you are special

Tänkte tillägna ett litet inlägg till mina kära vänner som alltid kommer finnas där, oavsett hur långt borta vi är från varandra!

Måste börja med dom jag har kännt sen vi hade blöjor och inte kunde prata!

Lisa Nilsson:
Du har ALLTID funnits där, oavsett hur mkt vi har bråkat. Även om vi har glidit ifrån varandra några cm nu så kommer jag inte släppa taget om dig, de kan jag lova dig!!



Emmy Engström:
Du har oxå alltid funnits där, även om vi har bråkat och ingen av oss vet varför. Kommer alltid att komma ihåg alla våra minnen där vi har gjort bort oss inför hela skolan o.s.v. Kommer aldrig släppa taget om dig!


Olivia Jacobzon:
Vi träffades via fotbollen, och de kanske var tur att jag inte slutade innan de! Du kommer alltid med roliga skämt och kommentarer. Kommer aldrig glömma dig!

Alva Öberg:
Snällaste människan som jag någonsin träffat? Jag kan räkna på en hand hur många gånger jag har sett dig arg, du dömmer inte andra och kan vara med alla. Har hjälpt mig så otrolig mkt och jag önskar att du kommer finnas där föralltid!


Emma Öberg:
Vi har glidit ifrån varandra nu men du är en jättebra vän! Motsattsen till mig så jag förstod inte att vi faktist drogs till varandra men de gjorde vi.



Hilda Öhman:
Har alltid vetat vem du var men vi umgicks aldrig. Sen vewt jag inte vad som hände men för ett tag sen kom vi jättenära varandra. Alla minnen är så puckade så jag vågar inte ens tänka på dom, haha. Men jag hoppas att vi kan vara såhär nära varandra hur länge som helst!  Älskar dig syster!


Lydia Wiktröm:
Samma sak som med Hilda. Vi stod inte speciellt nära varandra men nu är vi som systrar! Alla våra konstiga stunder kommer alltid finnas hos mig. Älskar dig syster!



Erica Lundberg:
Vi har kommit varandra jättenära på sistonde men ni verkar de som om ingen av oss har tid att hitta på nå... Men jag hoppas verkligen att vi inte glider ifrån varandra!





Kommer alltid älska er! ♥

säg till om jag har glömt nån!!!

Fredag

Skola till 13. Hade matte näst sista lektionen, de var massa kluringar som jag förstås ägde ut alla andra på... Eller kanske de var att gå till överdrift?

Höll en lektion för Emma så jag har inte ridit idag.. Eller vänta nu har jag fel!
Red faktist både Zia och Achilles (stavas?) . Jag och Zia kom inte riktigt överens så jag och Hilda böt hästar. Achilles var såååå fin, han gjorde allt man bad om! (måste fota hans tunga nån dag, lovar att ni kommer gilla den!)

Fredags mys nuuue ;)


Torsdag

Bloggade inte igår då jag hade fullt upp hela dagen. Slutade 3 sen hem och äta och sen upp till stallet. Hinner med bloggen under långdagarna, tur att de bara är onsdagar ;) går dock till 2 på tisdagar så då är de oxå lite jobbigt att blogga.

Gårdagens ridpass: Emma, Tindra och Saga skrittade och travade Shanne från början lite. Sen efter ett tag så hoppade jag upp på hon och och arbetade hon lite ordentligare. Hon var exakt lika fin då som hon var i tisdag!! Trodde hon skulle vara spänd och inte lyssna nånting men hon var lika cool som alltid! Haha, lite kul att hon inte är rädd för traktorer som lör omkring medans man rider. Eller massa bilar och hundar som skäller. Alltid lika lugn :)

Nu ska min kära broder blogga, hoppas jag :)

Onsdag

Går till 3 idag... Bloggar när jag kommer hem :)


Dagens ridpass

Tror aldrig att de har gått så bra som de gick idag. Redan på framridningen lyssnade hon för skänklarna och hon var inte spänd. Vi gjorde lite öppnor och slutor(?) samt skänkelvikning. Hon var sååååååå fin HELA ridpasset. Aldrig spänd eller nå sånt! :)



Dåligt...

Oj, har inte bloggat på tredagar=mindre läsare...

Ihelgen har jag tränat för Daniel med Shanne :) De gick riktigt bra, dock så blev de ju lite slarvfel...
Hoppade en LB bana (typ 11 språng) + omhoppning :)

Måste bara säga att jag fick nya tävlingsridbyxor av mamma idag :D:D:D:D


Kingsland! Hehe, lite stora vid knäna...

Dagens ridpass

Idag så tänkte jag känna igenom hon lite innan träningen ihelgen. Först red jag fram och medans jag gjorde de travade och galopperade jag över ett par sockerbitar. Sen byggde jag upp det till ett hinder. Hon var såååå fin så i slutet tog jag ett skutt på 120 och de var ju som inga problem med de!! :D Älskar min ponny :)

Grillningen blev flyttad då vädret inte är nå vidare.. Men på Söndag!! De kommer bli jag, Hilda ,Erica, Ante och Jim, gode niice! :)
Men de kommer säkert barka som vanligt... Hehe men vem bryr sig? Inte då vi ;)



Svar

Adam om Torsdag:
Vänta nu!! Vad har jag svikit?? :O Har jag hört nå om de där :S

Svar: Erica hade ju pratat med dig om att vi skulle grilla och att du hade lovat att vara med. Dock så vet jag ingenting om de där, och fixar allt ;)

Torsdag

Ska igentligen upp till stallet nu och hoppa min lilla ponny. Men lusten gick ur mig när jag kom hem så kanske senare! Ändå inge kul när ingen är där. Känns inte så bra då.

Imorgon ska jag, Erica och Jim till Kanis och grilla. De kommer barka totalt!!! Ingen mer som vill följa? Adam svek oss (olikt!). Erik och Patrik me... Aja de löser sig nog :)


Hata bilden men älska språnget!! Fatta så fin!

Onsdag

Fick veta nu att vi har skidor på skolan idag..Orkar inte!!!

Red lektion på lilla Shanne igår :) de gick jätte bra och hon var hur lugn som helst!! :D
Vi tränade lite skänkelvikning och lite såna saker.
Skriver när jag kommer hem!


Bland dom första bilderna jag tog med min systemkamera :)

Tisdag

Idag ska jag rida lektion kl 16.00, fast de gör jag varje tisdag så ;) Kommer kanske blogga när jag kommer hem!


130cm ♥

Sår

Lilla Shanne hade ett sår idag på halsen, dock var de inte stort och jag ska rida hon snart :)

Skola idag till 13 sen stallet till 15 (profiltid) och sen kom mamma å hämta mig.
Haha kul inlägg eller? Ska dra till ponnyn nu, kanske bloggar sen! :)



Lydia Wiktröm

Den enda som är lika smart som mig ;)


Dom bästa!

Hästen rymde...

Har inte kunnat blogga på hela veckan så såg nu att jag har tappat VÄLDIGT många läsare... Vi tog upp hästen till stugan i torsdags och kom hem nu. Allt gick jättebra tills i morse då hon var på rymmen... Aja de gick bra de oxå :) Vet inte vad jag ska skriva om då jag inte orkar blogga!


Så fullt seriös!

Bloggar när jag kommer hem ;)

;)

RSS 2.0