Stress.

Hade det rätt stressigt igår kväll så kom hem senare än vanligt.. Vilket resulterar i en trött tjej dagen efter! Red iaf Lina igår. Hilda och Emma följde ut på var sin ponny och jag tror att alla var riktigt nöjda med ridpasset! Snart ska jag hämta en kompis med moppen och sen vidare till skolan, som slutar halv tolv :-)

Söndag

Oj vad duktigt jag är på att skriva till er stackare som är kvar här! Tänkte bara berätta att Shanne står på ÄRF nu igen och vi ska in till Finland i september! Skolan har börjat och jag känner att jag är mer taggad än någonsin till skolan! Vi syNS!!!!!

Söndag

Red Lina på morgonen och sen grillade hela släkten ute. For hem från stugan runt tre och nu sitter jag här! På fredag ( kanske torsdagkväll ) far jag iväg längre ner i landet. Mer om det senare!

Linuurr

Har aldrig lusten att uppdatera den här bläbloggen så jag skriver när jag känner för det.
Ikväll ska vi skotta ur Shannes box och sen ska vi hämta Lina. Hon ska stå hos oss under helgen för Lydia är och tävlar med hennes andra ponny! Egentligen har jag inte tid med det här :)

Fredag

Sov hemma inatt. Uppvaktade Lisa igår eftersom hon har fyllt år. Drog till stugan tidigt imorse och sen vidare till Boden! Fick faktiskt med mig ett nytt puder och en hårinpackning! Det behövdes kan jag lova.

RSS 2.0