31

Gott nytt år alla! När jag kommer hem från stugan ska jag skriva en års-resume. Jag och Emma tog varsin häst tidigare idag och skrittade ut, helt ok sista dag på 2012. Nu ska jag umgås med min lilla kusin som facerapear Emma ;)

Shanne #2

Såja, det var resten av bilderna på pärlan. Hoppas ni gillar lite nytt ;)

Bildbomb Shanne

Här kommer lite bilder på Shanne från igår. Enjoy!
Foto: Emma / Resten kommer senare!

Smakprov

For upp till stallet efter lunch så jag skulle ha gjort bort det. Mockade och fyllde lite mat. Jag var väl inte på det bästa humöret så jag kände att passet skulle gå åt fanders. Från början var det väl inte det bästa, lite spänd och okontaktbar ponny. Men jävlar när det släppte! Ojoj, dressyrponnyn kom fram. Ni ska få lite bilder imorgon tänkte jag, nu ska jag se X-men och sen sova. Ett smakprov kanske?
26

Jag hoppade inte Shanne idag. Hon var alldeles för pigg för att hålla koll på benen så jag ska ta det nån annan gång istället. Eftersom det inte var det bästa ridpasset så får ni inga bilder heller. Och för att jag inte hittade någon som kunde fota ;) däremot så har jag övertalat min syster att följa med imorgon så hon kommer fota lite :)

25

Haha otroligt fina inlägg som kom upp igår, råkade trycka fel och dom kom upp innan dom var färdiga, ni får ursäkta mig! Jag ska visa alla saker jag har fått, men det får bli senare då jag sitter i stugan nu och har nyss ätit. Älskar att vara här uppe! Ska iaf hem snart, imorgon har jag tänkt skutta Shanne lite och då kanske ni kan få några bilder oxå. Det var ett bra tag sen sist ni fick någonting nytt på den här bloggen. Nu ska jag kolla klart Harry Potter, vi hörs! :)

Dec. 24, 2012


Måndag

Morgonen började rätt bra, öppnade Hildas julklapp och kastade jag i mig lite mat, for upp till stallet där jag kunde konstatera att hon även hade mockat åt mig, Tack! Drog på mig ridstövlarna så dom gick sönder och sen averkade jag ett kort men otroligt bra pass på Shanne. Nu ska jag hem och fixa mig lite innan

Söndag

Idag for jag upp rätt tidigt till stallet och red. Nuförtiden rider jag mest barbacka och det funkar faktiskt riktigt bra! Ska försöka hitta en dressyrsadel som passar Shanne så jag kan träna lite program till tävlingen. Nu ska jag vara social med dom hära fins människorna, puss :)

App

Jag lämnade ju in telefonen på lagning, igår kom den tillbaka så jag håller på att lägga till massa nya appar nu. Laddade även hem blogg.se appen igen, så nu kanske jag kommer skriva lite mer!

Jag for upp till stallet tidigare idag. Hoppade Shanne litegrann och mockade och sånt. Nu blir det att fortsätta kolla lite hästhoppning på tv, ha en bra lördagkväll!!

Fredag

Idag flyttade vi upp alla lektioner så vi slutade redan 11, skönt! Vi var ett gäng som bestämde att vi skulle äta på ÄP så direkt vi hade slutat gick vi dit. Bra avslutning på en sjuk termin i skolan! Jag har inte så himla mycket att skriva till er så ni får helt enkelt vänta :)

Gårdagen

Igår red jag faktiskt Henke, det var nog någon vecka sen sist? Han har blivit väldigt rak och fin, däremot ville han inte alls gå framåt. Varför vet jag inte! Försökte få han i tävlingstempo men han stenvägrade och det slutade med att jag inte orkade bråka och travade av ist. Så i slutet blev han väldigt fin igen. Jag har tänkt springa till bussen snart. I veckan blir det bara en häst att ta hand om då den andra vilar, så förvänta er en väldigt lugn vecka från min sida! :)

Här ska det stå en rubrik

Oj så himla duktig jag är på att skriva här. Tyvärr har inte min telefon kommit tillbaka än så det lär vara sjukt dålig update här ett tag till!

Vad har hänt sen sist då? Hilda och jag har bytt hästar så numera är det jag som tar Santano och hon Henke. Shanne är mer vild än tam och är överallt samtidigt. Jag och några kompisar for till Luleå igår då jag skulle ha lite julklappar, och dom var så snälla som följde med. Dels för att jag kolllade på bussar som inte går och då behöver man skjuts, och dels för att jag alltid har svårt att välja vad alla ska få!

Jag och Shanne ska nog vara med på en klubbtävling i början av året. År hon igång ska hon få gå en 50 cm klass. Sen ska vi även rida ett dressyrprogram! Och vi börjar debuten med att rida LA:2. Det trodde jag aldrig! Aja, vi ses väl om några dagar då?

Sori

Har lämnat in mobil för lagning så här kommer det eka tomt tills jag får tillbaka den!

RSS 2.0