Tisdag

Tidigare idag så for resten av familjen till stugan med Reine och Shanne. På måndag så åker vi in med Shanne på ett återbesök, då får vi se vad dom säger. Kollar lite OS nu, såfort Lydia slutar jobba har jag tänkt fara upp till hon för att äta upp allt fika ;) Det händer inte så himla mkt i mitt liv just nu, så ni får nöja er med dom här få inläggen!

26

Just nu sitter jag i Umeå och väntar på ett pappa ska komma tillbaka till bilen. Vi kom hit igår och nu släpper vi av Emil på en skola. Igår hittade vi en hästaffär så ska fara och kolla vad dom har där. Sen vill jag bara säga hur otroligt sugen jag är på en till häst, men sålänge min halta pålle aldrig blir frisk så får jag vänta..

Tisdag

Det ekar rätt tomt här känner jag så nu ska det bli en förändring på den fronten. Jag börjar med att höra om någon kan fixa en ny header tills jag och Ellen har hunnit prata ihop oss om den hon skulle hjälpa mig med? Sen tänkte jag berätta att jag dammar iväg till Umeå imorgon. Min broder ska spela lite fotboll så vi stannar där veckan ut. Har även hunnit vara upp till Nalle och ridit igenom han. Det behövdes med tanke på att han ska stå tills jag kommer hem från Umeå! Nu ska jag fixa naglarna så jag har inte tid att sitta här hela kvällen!
 
 
 
Första bilden är från den första tävlingen i hela mitt liv! En LD på Banjo. Dom två andra är året efter. På den sista bilden är det min och Banjos tredje tävling på två år och vi debuterar LA med 4 fel!!!!

Torsdag

Just nu sitter jag på Diesels rygg. V i promenerar genom lillkorsträsk i våran egen takt. Det ser säkert knäppt ut, men vem bryr sig? Båda hästarna tyckte fåren var läskiga. Red ju Lina före D. Nu ska jag fortsätta mysa med snyggingen själv, syns

Gonatt

Ska nog lägga mig i min sköna säng nu. Ska upp med tuppen imorgon för att rida två helt otroligt fina hästar! SYNS

Hejhej

Sitter i stugan och ser tv med min syster och kusin. Har ridit både igår och idag. Gick superbra! Imorgon drar jag hem för att fara på diggiloo och sen sover jag hemma själv! Ska rida Lina på torsdag och fredag då jag ändå är hemma. Älskar den hästen! Nu ska jag äta mig tjock på godis!

Onsdag

Hoppade Nalle igår. Gick rätt bra med tanke på att jag knappt har ridit han nå sen förra året. Ska bli intressant att se vad vi kommer göra i sommar! Nu ska jag äta nå och sen får vi se :)

10 juli

Ursäkta för bad update. Har haft fullt upp hela helgen så har inte prioriterat datorn speciellt mkt. I fredags for jag till Piteå för att heja fram Hilda till sin första nolla i 120 med Santano, och det gick hela vägen! I lördags så for jag till stugan och sov där till på söndagen. På kvällen så for jag till Lillstrand och badade med några, årets första dopp! Igår tog jag moppen upp till Lydia, sen vidare till Nian där vi var ett bra tag innan vi gick ner till stallet. Fölis och Q kom galopperandes till oss så vi blev ju tvugna att klicka några bilder. Sen for vi hem till Lydia igen och där blev det väldigt snabbt bestämt att vi skulle till Luleå, så sagt och gjort. Hem för att byta kläder och hämta pengar och upp till Lydia återigen. Där hämtade Emil och Therese oss. Vi hann knappt fram så sprang jag och Lydia in på Hööks en snabbis. Vi for och åt och sen till bion där vi såg film! Eftersom jag hade drällt kläder och saker över halva Älvsbyn fick vi köra runt och hämta allt innan Lydia kunde skjutsa hem mig.
 
Otroligt rörigt och man fattar ingeting, men om jag ska ta det kortfattat så var det en riktigt bra kväll med mkt skratt!!
 
Ikväll ska jag hoppträna, för Emma!!

Onsdag

Har varit upp till stallet en sväng såhär på kvällskvisten. Emma skulle hoppträna med lilla Reine så jag tänkte vara social med Hilda som jag aldrig träffar. Funderar på att fara upp till stugan imorgon för att rida Nalle, men vi får se. Nu ska jag hoppa i duschen!

Tisdag

Igår lämnade jag moppen hos Mimmi och dom, den ska in på service idag så då skjutsar hennes pappa in dom till oss. Så idag har jag inget färdmedel.. Igår kväll for jag till stugan för att rida igenom Nalle litegrann. Gick superbra så vi får se vad som händer i sommar med han!

Måndag

Idag fyller min fula hund hela 6 år!
 
Eftersom jag bara har suttit inne hela dagen så lär jag väl göra det resten av eftermiddagen.. Ifall jag har ork kanske jag drar upp till stallet för att se om någon rider. Vi får se.
 
Vi var upp till stugan med Nalle igår. Ska rida han ett tag.
 
Väldigt kortfattat och konstigt inlägg, men det får ni leva med ;)

RSS 2.0