Piteå

Jag och Mimmi tog mopparna till Piteå i torsdags. Gick rätt snabbt ändå, stannade och åt på Max och sen vidare till havsbadet. For och shoppade igår och hittade rätt mkt. Ska visa er nån annan dag! Nu är vi påväg till Wilmas match. Ska se om jag orkar lägga upp lite bilder ikväll, puss.

Rubrik

Kom hem för ett litet tag sen. Stannade längre och hjälpte Susanne i affären. Imorgon beger sig familjen Bengtsson och Karlsson till PHB för att spela fotboll hela helgen. Jag och Mimmi har tänkt ta mopparna dit så vi kan fara iväg själva ;) Ska även jobba imorgon så vi far rätt sent tror jag.
 

Utkast: Jun. 27, 2012

Det börjar synas att jag är urusel på att blogga. Tyvärr kan jag ju skylla på att jag jobbar hela dagarna och sen finns det ingen ork till annat på kvällarna. På dagarna går alla och väntar på en liten fölis som snart borde titta ut. Kanske därför jag älskar mitt jobb? Haha skämtåsido men det gör ju allt mkt mer roligt. Vi löshoppade hästarna igår, Buddha och Elvis. Om jag får upp en film här så ska jag visa er den. Annars så får ni vara utan. Nu ska jag leta vars man loggar ut och börja bege mig mot Korsträsk.

Förresten så var jag typ den enda som inte hade fått nya blogg.se men har det ändrats.

Torsdag

Känner att det är rätt skönt att alla andra har fått nya blogg.se, utom jag! Hehehe. Tvingade som Hilda att rida ut med mig igår så jag lånade Henke och sen for vi ut. Mysigt! Nu ska jag invänta att klockan slår 07.30 så jag kan pallra mig vidare till nästa ställe.


Onsdag

Känner att benen fick sig en omgång igår.. Satte mig upp på 4 (!!!!) hästar, varav 3 var storhästar. Det känns
rätt bra nu om jag ska vara ärlig. Först blev det Elvis sen Buddha, Henke och Santano! Riktigt kul faktiskt! Utvärderar mer sen, nu ska jag upp och trycka ihop den där lilla ponnyn!!

 

Tisdag

Vaknade rätt tidigt idag, kvart i sju. Runt åtta brummade jag upp till Nian för att sköta om hästarna. Red Elvis på banan medans Sara red Buddha. Var så sjukt less han efter ett tag så Sara fick rida han lite och sen tog jag över han igen. Det funkade mkt bättre då så imorgon kanske vi testar lite bommar?

Igår var jag väldigt uttråkad så jag satte av till Emmy, typ bjöd in mig själv? Vi for hon hyrde en film och köpte massa onyttigt. Såg klart filmen och sen for jag hem för jag skulle ju jobba dagen efter. Ska se om någon har lust att göra nå, annars ska jag nog se en till film ikväll ;)


Måndag

Måndag igen, fast den här gången behöver jag inte till skolan! Så skönt. Har hunnit vara upp till Ellinor och vi har varit ut med hästarna i skogen på ett litet motionspass. Imorgon ska jag faktiskt upp på en hästrygg igen! Längtar. Om ingen har nå för sig idag är jag ledig ikväll!


Angels can fly

Såja, då var det här läsåreet över. Det känns faktiskt inte som att vi har fått sommarlov. Men det ska i alla fall bli superskönt! Invigde lovet med att trycka en burgare och sen kika runt på datorn. Tänkte höra med några om dom har lust att göra nå ikväll men det låter som att dom flesta redan är upptagna. Så om någon av er inte har så mycket att göra, skicka iväg ett sms till lilla mig! Ska upp till min fula ponny direkt efter Emmas examen. Orkade inte skriva hur det är med hon, med tanke på att jag stannade extra länge i stallet för att se Hilda hoppa sin nya häst!

Jag kan även tillägga att jag är smått avundsjuk på alla som far ner till Vindeln och tävlar ihelgen. Men, eftersom jag inte har någon frisk ponny på några veckor så nöjer jag mig med att skrutta runt på någon annans häst ett tag till! Ska iaf få rida Elvis tisdag-söndag då hans ägare åker bort. Kul!!

Oj, nu är det nog bäst att avrunda här. Kände mest för att skriva av mig, hoppas ni orkar läsa ändå!


Ojoj här ekar det

Känner att jag har lagt ner väldigt mycke tid på bloggen, visst? Ska skärpa mig då skolan är slut. Just nu tar skolan all tid då det är karnevalen och massa skit. Jaja, ska uppdatera er om hur Shanne mår senare idag!

Jobb (!) nu!

Ska kasta upp håret i en svans och invänta mamma. Hon ska få skjutsa upp mig till Shanne och sen ska jag faktiskt upp till Ellinor och hjälpa hon med motioneringen av sin fina ponny. Ska hjälpa hon lite nu när Susanne är iväg och säljer. Tror det är dags för mig att gå nu!


Torsdag

Idag ska jag faktiskt pallra mig hela vägen till skolan! Blir rastlös av att sitta hemma hela dagarna så då kan jag lika gärna vara i skolan.

Onsdag

Äter nudlar.nu. Ifall någon ville veta. Det var meningen att jag skulle följa med min galna vän när hon skulle tävla idag, men vet egentligen inte om jag orkar. Är fortfarande hängig och trött.. Vi får se helt enkelt. Snart ska jag pallra mig upp från soffan för att sitta i nästa soffa och dryga framför en finfin tv. Så ser min dag ut.


Måndag

Ligger och skriver med Olivia i detta ögonblick. Vi får se om jag pallrar mig till skolan imorgon. Har varit sjuk hela dagen men jag har känt av det för flera dagar sen. Nu ska jag fortsätta se de här värdelösa programet och invänta ett svar från Ollibolli!

Berg- och dalbana

Just nu går det lite upp och ner med bloggandet. Har inte så mycket nytt att berätta mer än att jag red Henke i lördags då Hilda hämtade sin nya häst. Shanne ska även in på ett återbesök snart, så vi får helt enkelt se vad som händer. Just nu då, joo jag är sjuk och är allmänt deppig. Varför? För att veckan som kommer lär vara skitseg och tråkig och nästa vecka kommer inte bli så mkt bättre. Gnällig jag är..

Nästa helg är det tävling på hemmaplan. Vilket betyder att jag och Hilda kommer få träffa bebishästen!! Ska pussa extra mkt på han, bara för att jag saknar hans öron ;)


Hej

Jag skulle ju skriva ett ordentligt inlägg som skulle komma upp igår, men jag var så jäkla frustrerad så det skulle då bara bli ett klagoinlägg. Måste ju även säga GRAAAATTTIIIIISSSSS till Hildur som får sin nya häst snart!!!!!! Onödiga inlägg, ja tack jag vet..

mfr

Är så sjukt less allt och alla nu! Hästen blir inte bättre, jag får höra allt som sägs bakom min rygg, min helg kommer vara så sjukt dryg, jag har inte ridit eller tävlat på flera veckor och allt är bara så sjukt tråkigt! Så därför skulle jag uppskatta om någon kunde vara en pärla och låna mig en häst i någon vecka + fixa en plats i nån bil på lördag, puss


RSS 2.0