Min häst är bäst!

Igår jobbade jag till 4, då hämtade mamma mig och skjutsade mig till moppekursen. Sen blev det stallet. Jag tänkte först låta hon vila men kom på att jag inte hinner rida idag så jag tänkte småhoppa lite. Byggde upp 3 räcken. 2 studshinder, ett galoppsprång och ett räcke igen. De gick inge vidare från början så jag valde bara att hoppa en vanlig kombination på endast 6 meter. På låg höjd var de lagomt tajt men sen höjde vi upp de till en meter och då blev de jobbigt för Shanne. Sen längde jag ut den till 6,50 så den var liiite tajt.. Hoppade några språng och höjde upp det till 1.20. Jag vill inte mesa runt längre på 80 90 så jag tänkte att Msv är inte speciellt högt. Det var det inte heller och Shanne hoppade super!! Höll på att flyga av 2 gånger för att hon hoppade så jäkla mkt!! Älskade häst!

:%%/:;

Står just nu och väntar på Sara sen far vi till Nian. Om jag hinner ska jag försöka blogga :)

Ab Nian Hästsport

Har haft fullt upp heeela dagen! Praot från 8-16 och sen stallet, hem och plugga och sen sitter jag här. Imorgon blir det en spännande dag på Nian, det får ni veta mer om senare! Har rensat upp bland lindor, ridit ut med Susanne, uppdaterat hemsidan med storlekar på kläderna och hann börja med att sortera snoddar. Imorgon träffar jag min superduper snälla dressyrtränare Lena som kommer upp, ska se om jag kan få in ett ridpass innan dom rullar mot gällivare. Vi får helt enkelt se :)


Helgen

For upp till stugan med både Reine och Shanne. Grillade ute på lördagen och gjorde inte så mkt mer på söndagen. Igår var det hoppning för Robban så vi for hem och hoppade. Allt gick så jävla bra! Hade feber och huvudvärk men sket i det och red ändå. Shanne ville inte riktigt ta bettet ordentligt men sen, fyfan vilken ponny! Hoppade LB/LA bana helt klockrent och sen en LC bara för att känna på 2 bra rundor, båda superbra! Hoppade som aldrig förr!!!

Puss på min älskade ponny ♥

Vilken sekund som helst..

.. hämtar mamma upp mig så drar jag och Olivia till korsträsk för lite prao på Ab Nian! Det lär nog bli en toppen vecka med massa trevligt folk! Berättar mer om vad jag har gjort ihelgen och idag senare :)


Fyra varv i rondellen med tuta!!

Just nu sitter jag och dom andra som ska till kåbban på bussen påväg dit. Det lär bli en grym dag, tyvärr sviker solen oss.. På måndag börjar praoen och jag och Olivia ska vara på Ab Nian med bästa Susanne och Sara. Lite många oxh men det får ni fan leva med ;)

Det kallas äkta glädje


Onsdag

Hade ju kortdag idag. Så sprang (!!!) upp till stallet så fort jag slutat, fixade till Shanne och mockade åt Moonis. Nu ska jag slänga i mig nå mat och sen blir det moppekurs. Stallet för andra gången efter det!

Har en svenska redovisning imorgon men den har jag inte hemma så går inte att plugga till... Får väl nöja mig med 6 (!) böcker som ska vara utlästa snart.. FML or something..


Gårdagen

Igår så masserades Shanne av Maria. Lilla jag fick istället äran att rida överfina Moonis! Tänkte mest bara lunka runt med bogarna på plats, och det var precis det vi gjorde. Han skötte sig super! Älskar att rida just den hästen, kapaciteten, formen, steget, skallen.. Ja jävlat allt! Nää nu blir det sötskolan och moppekurs på det, har fullt upp idag så hinner inte blogga.

Skola till 1. Hämta passet på polisstationen. Mocka åt 2 hästar. Moppekurs 5-7. Stallet igen för att rida och promenera. Hem och plugga.

Fin dagsplanering, i know ;)

Fullt upp..

Har haft fullt uppe hela förra veckan och den här veckan kommer inte bli nå lugnare. 2-3 dagar förra veckan hade jag även en extrahäst + började moppekursen + konfrimerades. Som sagt fullt upp och jag har en extra häst på onsdag då Shanne vilar tisdag och onsdag. Söndag trimmas hon på hoppbanan inför Skellefteå och mellan allt det här ska hon trimmas på dressyr inför kommande tävlingar. Känns som om jag har en bra plan över den här terminen! Nu blir det att satsa och inte ligga på latsidan hela sommaren, det här vi redan hunnit testa..

Nu skippar vi hästar! Moppekursen började i onsdags och det är ju rätt många böcker som ska läsas igenom så jag har redan börjat med det, varje kväll... Konfan slutade i söndags så då var det att kunna allt drama skit och sånt. Bloggen har jag bara för att skriva i ibland, de får ni ha överseende med kära vänner!

Förvänta er dålig uppdatering i veckan, ni får väl skrika på mig ;)Kände för att ladda ner en rätt gammal låt för nån dag sen :)

Gårdagen

Började med en skön sovmorgon. Sen for jag till skolan och slutade 3. Efter det gick jag och Lisa på byn och sen var det konfan som gällde! Då den var slut så for jag till stallet och red 2 jättefina ponnysar! Småhoppade båda inför Robbanträningen på söndag. Idag blir det lika mkt som ska göras tyvärr... Vi får se om jag hinner uppdatera nå mer innan helgen.

Konvexa linser eller nå?

Jag kommer ha fullt upp hela dagen så de lär vara dålig uppdatering.... Efter skolan så går jag på byn, hem å äta sen konfa och sen stallet. Innan jag är hemma från stallet så är klockan runt 9-10 och då är jag helt slut. En av många anledningar att jag aldrig hinner blogga...

A reason

Uppdateringen har varit på minussidan hela veckan. Jag har så mkt nu både i skolan, med hästen och sen började moppekursen igår. Därför hinner jag sällan blogga utan det blir nån enstaka gång på morgonen.

Egentligen har jag sovmorgon nu men valde att vakna som vanligt och plugga lite ist. Känns som om jag behöver det!

Drar ridpasset igår lite snabbt för er som är intresserade av det :)
När jag red fram så stod jag upp i lätt sits för att bara få hon varv, på långa tyglar hela tiden. Sen satte jag mig ner men behöll det där friska tempot hon får av att jag står upp. Hon var mera framme för både skänkeln och vågade ta tag i bettet lite mer :) det kändes super hela ridpasset så jag hoppas det håller i sig idag med då jag ska småhoppa hon lite.

Imorgon rider jag och Hilda ut men inte med Shanne. Oppsss... ;)


Buhuhu

For till skolan men kom hem lika snabbt. Hade sjukt ont i magen och orkade inte koncentrera mig så for hem. Jag har varit hemma hela dagen men orkar ändå inte blogga, vad är det för fel med mig? Iaf så imorgon börjar körkortskursen så jag ska försöka hinna stallet innan det! Sen är det sista "konfalektionen" på torsdag. På fredag har jag tänkt rida ut och mysa med min överfina ponny och på lördag är det genrep och nån träff med konfan. På söndag så konfrimeras jag så då är jag fri!!!!! En vecka närmare Tyrki ;)

Ska även försöka lägga in en film från Luleåtävlingen, men förvänta er ingenting!


Hej

Bra uppdatering! Skola nu sen bloggen :)

Mamma Mia

Valde att varva ner med Mamma Mia så här på kvällen. Berättar i detalj om tävlingen senare :)

Lullllleeåeåeåeåeåeåeå!!Imorgon rullar jag och två fina ponnyer till Luleå där en ryttare möter upp mig, spännande? Rider LC och LB så jag stannar nog och ser LA:n då jag ändå är där. Ni får veta resultaten senare. Fick lov 3, for upp till Nian och skaffade en ny tävlingsskjorta sen upp till stallet och nu är jag hemma sen en timme tillbaka. Nu sängen!!!


Regrets and mistakes, they're memories made

Idag så blir det en lunchdejt med några flickor. Vi inviger lovet på vårat eget roliga sätt med andra ord!

Småhoppade Shanne lite igår. Jobbade på en volt med 2 hinder längst ner. Närmast sargen var det ett pyttekryss och innanför det bara en vattenmatta. Jag och Emma hade stora delen av ridhuset så det var jätteskönt!!


Rullade över krysset i trav och galopp först. Sen gick jag över till vattenmattan. Det var ganska bra faktiskt för då blev hon tvungen hoppa lite även om jag inte kunde krascha in i det! Första gångerna lyfte hon inte fötterna så bra men då tröck jag av hon precis då vi låg lite stort så då hoppade hon riktigt fint! Hon nockade hjälmen med svansen t.o.m ;) Det känns riktigt bra inför Luleå så vi hoppas på det bästa :)

RSS 2.0