Grattis!

Grattis Olivia, du är bäst! Nu har jag matte men har inte tänkt plugga nå, har ändå haft alla prov och betygen sätts på måndag. Ikväll kommer ett välbehövligt, långt och välskrivet inlägg upp här. Håll utkik!! Ska sätta mig ner ocg skriva de när jag kommer hem. Har haft NO prov nu på morgonen och sen blir det en dramateater på tyska och en muntlig sammanfattning om första världskriget. Sen kan jag som säga att jag är klar för den här terminen! Igår kände jag mig förövrigt liten.. Två av peronerna börjar gymnasiet och tre av alla tar studenten. Eftersom vi bara var sex stycken så blev de bara lilla jag kvar som börjar nian.. Jippie elr nå!

Hemma!

Kom hem för ett tag sen. Fick skjuts hem i fin bilen, eller hur Lydde? ;) Om någon har en plats över på crusingen så får ni gärna höra av er, har då inge för mig ihelgen!!


Emmy jäveln fotar?

Har bild nu. Ska skriva en utvärdering om året sen brummar jag upp till Lydia och sen vidare till Adam. Sen måste jag även säga att jag vill ha en till ponny i sommar, är de ingen som kan låna ut sin för tävling/träning?

Godmorgon världen

Vanlig dag i går, skolan och stallet. Hann även upp till nystrand en sväg för att hälsa på mina söta kusiner. Idag så blir det att stressa! Slutar ett, upp till stallet, hem och äta, till Adam som fyller år och sen upp och ta in min söta pålle. Däremellan ska jag hinna köpa nå och prata med Hilda. Som sagt, rätt mycket som ska hinnas med. Nu ska jag brumma iväg till skolan!


Duktig tjej

Igår var jag allt duktig! Mockade, starta tvättmaskin 1, fyllde hö, fyllde kraft, fyllde vatten, skurade utsidan av boxen + gallret, städade runt boxen, hängde tvätt 1, startade tvätt 2 och skurade utsidan av tävlingsskåpet. Hurtig tjej hära!

Vad händer idag då? Jo, det gamla vanliga. Skolan och sen stallet. Har ni inge för er, kontakta mig snarast!


Dagen

Har en väldigt "nyttig" dag framför mig. Ska göra klart en slöjduppgift och sen ska jag tvätta massa stallsaker. Vinterkläder och täcken ska packas undan, för nu är sommaren här! Det förra inlägget skulle publiceras igår men jag glömde det, opps..

Henkans ridpass

Tänkte skriva lite snabbt om Henkes ridpass igår. Hilda skulle vara borta och undrade om jaf hade lust att lunka omkring på han. Såklart man vill det ;) Började med att skritta fram, både på korta och långa tyglar. Han var helt loss i handen och följde med bra. Han ville inte riktigt skritta på framåt så jag försökte driva med hela benet lite längre bak än vanligt, vilket gjorde susen! Sen började lunka fram i trav med siktet inställt på att sitta kvar ;) han var rätt seg så jag ville mest bara att han skulle bjuda framåt i en högre form. Han var väldigt fin hela det korta passet på 25 minuter. Tack Hilda för att jag fick låna din stjärna!! :)

Hej

Har lunch nu, sen so och efter de far jag till stallet. Ikväll blir de att äventyra i sågfors! Puss

Torsdag

Idag blir det en väldigt lugn dag. Börjar nio och slutar ett. Sen ska jag till stallet för att ta hand om min sjukling! Ingen som har en ponny/storhäst att låna ut några gånger för tävling/träning?

#

Väntar på att sista lektionen ska börja sen tar jag moppen hem och hämtar min syster som ska följa till stallet :) den upp till Nian och hämta foder + en till sak :)

hej kaos

Kaos.. sitter i klassrummet och de är fan kaos! Ingen förstår hur man fixar ett disco och de är allänt oplanerat. Snart går jag och äter för att skippa de här!!

Kom igen nu!

Visst har ni inte glömt bort att ni ska ställa massor med frågor? När ni har ställt tillräckligt många frågor laddar jag upp bilderna från turkiet!


Kvällen

Hade tänkt sitta hemma hela kvällen men de blev så att jag och Emmy far på en utflykt med våra fina moppar. Sen far jag till stallet och tar in min puckoponny som är piggare än piggast just nu!

Hej

Sitter i skolan nu och lyssnar på Lars. Idag kör jag upp till stallet och myser med min slta ponny :) ses!

Sista dagen

Sista dagen vi är här. Sista gemensamma träffen med alla underbara människor. Sista dagen. Tiden har gätt så sjukt fort sen vi var på första konfamötet. De känns sjukt jobbigt att man kommer tappa nyfunna vänner. Hoppas verkligen att vi inte tappar kontakten och att vi fortfarande kommer umgås. Det har varit en riktigt rolig vecka med många skratt, men även tårar och jobbiga kvällar. Allt har inte varit en dans på rosor. Att försöka hålla ihop en grupp med 20 undomar utomlands är svårt. Så cred till oss som har skött oss så bra ;) vet inte vad jag ska skriva mer än att de har varit en av dom bästa veckorna i hela mitt liv och att alla människor som jag har umgåtts med har varit underbara, puss på er! Nu ligger jag och Ellen vid stranden och sen ska vi till vattenlandet. Kommer bli sjukt nice!

Kakor

Just nu sitter vi några stycken på en balkong och pratar. Idag har de regnat rätt mkt så vi gick till en marknad och köpte saker. På hemvägen hände en jättetråkig sak som vi inte har släppt än.. Sen köpte vi kakor och nu sitter vi som sagt här. Ska äta nu :)

sorry for party rocking

Nu ligger vi vid poolen och äter glass, samtidigt som vi kollar när WK och Johan tar livet av två badmadrasser... Halv 8 ska vi äta middag. De var nog allt från mig den här gången, glöm inte frågestunden!!!!

Hej Sverige

Nu ligger jag och några härliga tjejer i solen för att få lite färg! Ska försöka blogga mellan varven även om de händer mkt just nu :)

Puss

Just nu sitter jag i stugan och väntar på att palten ska bli klar. Sen packar jag de sista och sen hoppar jag på bussen till stockholm!!

Halleluja!

For in till luleå för att skriva moppeteorin imorse. Klarade den galant så nu kollar jag på moppar / epor för fullt.. Var till vidsel igår. Gick super och jag tror dom flesta är rätt så spända! Ska bli superkul och välbehövligt med en vecka runt massa goa personer. Känner att mina inlägg innehåller tråkiga och konstiga saker så nu skiter jag i det här! Jag besvarar frågorna från frågestunden då jag kommer hem från turkiet! Men det behövs några fler för att jag ens ska lägga ner tid på de, så passa på!!

Sweet life, people

Ursäkta min frånvaro. Jag suger på att blogga och iveckan så ska allt med skolan vara klart innan jag far. Det kommer bli så sjukt skönt att slippa allt och bara njuta av livet för ett kort tag. På fredag händer en mindre rolig grej, mer om det sen. Blir det som jag tror lär jag inte blogga nå mer tills jag far, det händer för många viktiga och otroligt tråkiga saker som är jobbiga att handskas med. Det är bara nått tillfälligt från min sida så ni behöver imte vara oroliga :)

Ekooo

Ekooo, glömt att jag har frågestund just nu?

Här går det undan

Sämst jag är på att blogga. Tyvärr prioriterar jag allt annat just nu och sen börjar tävlingarna om. Eftersom jag har tappat så pass mkt inspiration så kör vi igång en frågestund! Jag godkänner inga frågor förens den är avslutad! Det kan vara så pinsamma och hemliga som helst!

RSS 2.0