Morgon

Igår red Emma Shanne medans jag red Henke och Hilda höll en lektion för mig från Santis rygg. Haha, det där blev tjorvigt men "lektionen" gick iaf väldigt bra! Ska visa lite bilder när jag väl orkar!

Halo

Sorry för så häär dålig uppdatering från min sida. Tänkte mest bara kika in och säga hej. På hästfronten rullar allt på som det ska. Den här helgen har varit av det lugnare slaget då den förra inte var det. Men lika trevligt är det ändå.

Brownie

Efter att ha varit blond i 14 år så sa jag tack för mig den här gången och körde på en mörkare stil! Trivs jag inte bleker jag tillbaka det, annars får det nog sitta kvar ett tag! Tackar även för mig ikväll, fick en häst rider så imorgon gör vi på en riktig stalldag.

Torsdag

Jahap, torsdag idag då. Bad står på schemat. Red "lektion" på Henke igår för Hilda. Tror jag hittade rätt mycket knappar som kan vara bra att ha. Nu har jag tänkt hoppa på bussen till skolan.

Onsdag

Halloj! Jag red bara Shanne igår. Hilda tog Henke så helt plötsligt hade jag massa dötid! När jag slutar idag så svänger jag förbi frissan för att köpa lite färg, resultat får ni se sen ;)

Morgon

Red ett kvällspass på båda igår. Shanne var väl lite väl pigg medans Henke var av den segare typen. För att vara han. Idag tror jag minsann att någon av dom ska få vila, vilken det blir vet jag inte än.


Concurrent Van't Heike

Som många av er kanske redan har förstått så har jag fått äran att rida Henke. Jag kommer rida han i stort sett varje dag tills han blir såld. Så vi får alltså se hur länge det kommer bli. Det är faktistk ganska kul att rida storhäst på sidan om. Nu ska jag upp till stallet för att motionera häst numero två.

ÄRF

Har nyss bytt om, ska rida Shanne med syster och sen skotta skit. Yippie! Lovar att avslöja hemlisen sen, men nu väntar min ponny

Fredag

Idag kändes det som att skolan var en lekplats! På första kom studievägledaren och pratade, på andra var det krig i klassrummet. På tredje dansade vi och fjärde åt vi glass. Rätt bra dag ändå ;) Jag for upp till stallet direkt efter att jag hade slutat, mockade och red den "hemliga" hästen. For hem för att få i mig lite mat och nu har jag precis ridit Shanne. Godisköp står på listan right now, vi syns väl. Imorgon, håll utgick här efter ett inlägg som avslöjar lite saker!


Klasskläderna

Idag fick vi våra klasskläder, eller rättare sagt för bara nån minut sen!Part 2

Det blev så att jag gick och såg part 2 av breaking dawm. Grymt bra! Red somsagt båda idag, dom skötte sig superbra. Shanne gick klockrent hela tiden medans den andra (nej, jag väljer att inte säga några namn

förens jag själv känner för det) ville bestämma lite själv, när jag travade av lossnade däremot allt och h*n blev riktigt fin! Ska ta och berätta vad det är för häst jag rider lite då och då nu, men det tar vi en annan gång!

Onsdag

Shanne skötte sig bättre igår än vad hon gjorde före det. Funderar på att inskaffa ett rakt gummibett till henne. Har lånat tre olika och hon har funkat relativt bra på alla tre. Böttre än vad hon gör på det jag har nu iaf! Säg till om någon av er har ett bett till salu eller nå. Ska upp direkt efter skolan och rida båda hästarna /den ni ;)/ och sen ska jag nog plugga! Det där kan inte ha kommit från mig ;)


Tisdag

Hilda hade varit så snäll och mockat åt mig igår så jag behövde bara rida Shanne. Hon var väl lite väl knäpp men skötte sig ändå rätt bra. Nu börjar svenskan, hihi blää..

HeijFinisen igår!

Santano

Hejsan! Har nyss kommit hem efter att ha varit på äventyr, i stallet! Red Santano litegrann, han var superfin men inte fan kunde jag rida han för det! Skärpning med det från och med nu. Jag måste kanske tacka hans ägare för att jag fick låna honom! Nu laddar jag upp för en myskväll med familjen innan jag somnar till en film :)

SöndagÄr säkert 100 år efter alla andra som först nu inser att det finns en bloggapp till min telefon?! Den här dagen har verkligen gått sakta, finns inte så himla mkt att göra medans man väntar på att Hilda ska pallra sig upp till stallet så man kan surra med hon. SEGT. Okej, fint inlägg och jag hatara att blogga på denna fula sida. HJÄLP SÖKES

Lördag

Har hunnit vara upp till stallet och motionerat Shanne. Nu ska jag upp till stugan för att öta palt, puss!

Godnatt

Tack Hilda för en trevlig kväll full med kvalitetstid!! Hoppningen imorgon är flyttad men ni kommer märka då den närmar sig :) nu ska jag slå igen mina blå så jag orkar upp imorgon, palt hos mormor står på listan!!!!!

Fredagsmys

Idag kommer min kära vän Hilda hit. Vi ska koka ihop nånting gott och sen mysa framför en film. Perfekt avslut på en vecka som har gått sjuukt jäkla snabbt! Gårdagen då. Ja, Shanne var lite överallt. Sjukt svårt att få hon mellan hand och skänkel, jag gav tillslut upp. Imorgon lär jag nog dö, ni kan säkert bara gissa varför!! Jaja, skolan nästa..

Onsdag

Herregud, jag har hunnit vara upp på två hästar och en ponny idag. Ni känner nog alla tre vid det här laget! :) Emma klickade lite bilder med både min och Lindas superkamera så ni ska nog få se dom! Men nu väntar sängen. Till helgen blir det full rulle, men en lugn helg ändå! :)

Effektiv

Har varit duktig med bloggen, right?! Har iaf hunnit med att rida tre hästar idag. Shanne Lina och lilla Henke! Alla var väldigt fina så jag är nöjd :)

RSS 2.0