Onsdag

Hellu bloggen. Känner att jag är duktig på det här med att blogga, right? Ska iallafall till skolan nu, slutar halv tre och då blir det att mocka skit! Yippie

Utkast: Sep. 14, 2012

Jag hade tänkt sätta mig ner och skriva hela Shannes historia om hennes ena framben men det får bli senare! Det jag kan säga nu är att IDAG FÅR JAG BÖRJA RIDA SHANNIZ IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Efter att ha blivit utdömd två gånger på fyra år så visar vi båda att man aldrig ska ge upp! ( okej, jag kan väl erkänna att jag trodde inte att hon skulle bli frisk, men det blev hon! ) Nu till skolan för att senare känna pengarna flöda in!

Onsdag

Helu bloggen! Har planerat in så mycket nu sista dagarna så jag vet inte ens hur jag ska hinna med Shanne... Haha skämtar men det är väldigt mycket just nu, roliga saker till och med! Efter skolan ska jag jobba och sen ska jag hinna stallet, får jag tid över ska jag våldgästa en vän. Torsdag far vi med Shanne till Finland och sen ska jag rida Lina. Fredag jobbar jag och sen ska jag hjälpa min syster som ska tävla ihelgen.Lördag så drar jag till Luleå för att heja fram min syster i sin LB debut, och så ska jag sälja. Men nu är klockan skola!

RSS 2.0