smakprov 2




Hahah

Haha min statistik går ner när jag bloggar och upp när jag inte gör det. Härligt.
 
Skulle egentligen rida ut med Linda idag men det var så himla tråkigt väder så vi slutade ut det. For hem och bakade istället. Någon som är sugen på cupcakes? ;) Ska nog fara ut på en skotertur med Lydia, om det fryser på någon jävla gång?! Har väntat i flera dagar på att det ska bli minus ute, skotern gräver bara ner sig annars.. Men nädå, sämsta tiden för snön att smälta bort! Okej, nu ska jag inte klaga här nåmer. Ska leta reda på en ny film som jag kan kika på, har kollat säkert 5-6 stycken på 3 dagar.. Hör av er ifall ni vill hitta på nå! :)
 

Finaste

Fick ett helt gäng med fina bilder på Santano som Malin hade fotat sist jag red honom. Ska lägga upp alla någon dag, men måste bara hitta tiden.. Ska iaf plugga manus imorgon från nio tiden och sen halv fyra så sätter jag mig på Shanne och rider första träningen med bommar/hinder på nästan ett helt år!! Känns bra då det är för Robban som verkligen känner mig och Shanne efter 2 år! Nu ska jag tagga ner framför tv:n och sen ska jag sova några timmar! :)



*smakprov*

Tisdag

Hej! När mamma kommer hem ska jag upp till Lydia och rida och sen ska jag till ÄRF. Ränner omkring mycket känner jag nu, men är det lov så är det! Det är även +7 (!!) ute så jag är ute heela dagen ungefär. Hinner nog inte skriva så mycket mer, ska göra det sista här hemma och sen spendera dagen i stallet.
 
 

Förlåt!

Som alla andra har jag också lov just nu så det är sällan man sitter vid datorn. Ni får ursäkta mig för den superdåliga uppdateringen! Nu sitter jag och Lydia och planerar kvällen, på engelska.. Undra om vi menar samma sak eller om vi planerar olika saker? Red Shanne både igår och idag och hon har varit jättefin båda dagarna :)
 
Nu ska jag fördriva tiden tills mamma kommer hem och ger mig mat ;)
 

Eko

Här ekar det rätt tomt. Igår hade jag fullt upp. Skola till halv elva, manusläsning till två, skoterkortsskriving, upp till Lydia och fixa stallet + rida Diesel, till ÄRF och fixa stallet + rida Shanne och sen var klockan helt plötsligt ganska så mycket så då orkade jag inte göra något mer.. Idag hoppade jag Shanne lite lätt, galen ponny! Ska rida ut imorgon och galoppera av hon, det kan behövas nu!

Ikväll ska jag vara med Lydia så ska hoppa i duschen nu och sen kasta i mig lite mat :)

My new darlings

Hello beatiful!




Woopwoooop

Idag kom mitt efterlängtade paket!!! Tänkte visa er imorgon för nu orkar jag inte.. Godnatt!

Onsdaggg

Hejsan! Lyckades inte få tag i nån så gör kortet någon annan dag istället. Fick istället med mig ett par täckisar hem. Beställde ett paket i måndags så jag hoppas att det hinner komma innan helgen! Nu ska jag spela lite och sen fara på TP, igen..

Tired

Såja, ännu en dag är över! Lovet är snart här och jag har redan börjat planera! hehe ser ut att bli ett bra lov ;) red shanne och hade TP efter skolan idag. Det gamla vanliga.. Imorgon ska jag försöka göra bort lite körkortsgrejer innan TP och sen ska jag göra en tidig kväll. Har inte somnat före 22 på hur många veckor som helst! Viktiginfo.se. Heeejdå

Saturday

Hann inte blogga något igår då jag bjud mina kompisar på middag. Fick även lite presenter, tack söta ni! Blev en trevlig och tidig kväll. Idag drog jag mig i sängen till 12 någongång och sen gick jag upp till stallet. Jag och Emma tänkte hoppa ponnysarna litegrann. Båda var superfina så vi drog ut på en uteritt när vi var klara. Shanne var mer i luften än på marken men fin ändå. Mockade och fixade resten i stallet sen gick jag hem. Nu sitter jag här och ska snart gå och ta mig lite mat. Hade tänkt duscha och kanske vara med någon ikväll, ifall någon vill?
 
 
 

Godnatt

Har hunnit med rätt mycket idag. Manusläsning, ridit Santano, underhållt min kusin i ett x antal timmar, klargjort några saker med mitt favvo-företag och tillsist gjort efterätten till imorgon. Nackdelen är väl att man kommer i säng lite senare. Nä, godnatt med er. Imorgon står manusläsning och finmiddag på schemat!

13onde

Hej! Är verkligen dålig på det här med rubriker och hur jag ska börja varje inlägg.. Tänkte bara titta in här snabbt innan jag ska hjälpa min syster med hennes läxor. Så snäll syster jag är! Manusträningen blev inställd idag så jag tror att jag ska pallra mig upp till stallet för att kolla på lite träningar. Det blir nog bra! Nånå, nu ska jag pallra mig härifrån och göra lite nytta, vi syns sen :)


Tisdag

Hej igen! Fyllde ju som sagt år igår. Fick lite träningskläder, pengar/presentkort och även en beställningsvara. Den ni ;) Är ni snälla och kommenterar mycket dom här få veckorna som är kvar till sportlovet så kanske jag kan avslöja vad den varan är! Men bara om ni är snälla.
 
Jag ska snart tillbaka till skolan där vi ska ha manusläsning. Sen ska jag hem till min morbror då hans tjej fyller år idag. Gofika två dagar i rad, inte bra.. Nåja, får väl göra lite sit-ups innan jag lägger mig ;)
 
Vi syns senare, lär väl uppdatera dåligt i veckan då det är rätt mycket på schemat!
 

Concurrent Van't Heike, last part <3

Igår kväll sent någongång så åkte Henke ner till Skåne. Där ska han stå hos min gamla tränare för försäljning. Det är väldigt många fler som söker häst därnere än här uppe så chansen att han blir såld fort är större än om han hade stått kvar på ÄRF. Han kommer få det toppenbra därnere, så vi får hoppas han får sig en ny liten ryttare som kan utvecklas med han!
 
Jag och Hilda kom överens för flera veckor sen att jag skulle rida och sköta han tills han skulle säljas. Så jag har alltid haft som "mål" att rida igång han för försäljning. Senaste tiden har vi lyckats rida ihop oss väldigt bra. Därför känns det liite tråkigt att jag red mitt sista ridpass på han i lördags, men sånt är livet. Man måste gå vidare och det här har bara varit en kul grej. Jag kan förstå att många av er har haft lite frågetecken senaste tiden, så därför skriver jag det här så ni inte ska uppfatta allt fel.
 
Henke är en otroligt fin häst, en av de finaste jag har suttit på. Hade jag haft andra förutsättningar så hade jag mer än gärna köpt han. men nu funkar inte det och då får någon annan ta han. Det är lite för mycket häst för mig, även om han passar mig som handen i handsken. Om några år hade jag lätt köpt en häst som han, när jag har lärt mig rida lite mer och hunnit göra lite mer inom ridningen. Nu är det för tidigt för en sån häst.
 
Jag hoppas verkligen att han kommer till en ryttare som klarar av han så vi får se dem på tävlingsbanorna senare! Det är en sjukt fin häst som aldrig skulle stanna eller riva. Han har ju trots allt knappt varit i en enda bom på två år.
En riktig liten speedhäst!
 
Nu vet ni hur allt ligger till. Har ni några frågetecken, fråga mig eller Hilda direkt. Alla andra har inte den blekaste aning om vad våran "deal" har varit. Ni vill väl inte ha felaktig information? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från abslout sista passet. Bjuder på sista bilden, pållen ville skaka på huvudet!
 
Och tack familjen Öhman för att jag har fått förtroendet att rida denna vackra varelse under några veckor, guld värt!

.

Kom hem för 15 minuter sen. Har klappat om Henke för en sista gång.. Imorgon lovar jag att publicera inläggen, ska bara fylla år först. Lite blandade känslor, vi syns.

Buhu

Imorgon tänkte jag skriva ett låångt inlägg om dealen med Henke, vad som händer nu osv. Gissar på att några av er undrar! Vi syns imorgon, stalljour heela helgen gör en mör i skallen

Godmorgon

Godmorgon alla! Idag står som sagt Np på schemat, sen TP och sist men inte minst, middag på HTH och sen spelkväll hos Olivia. Kommer nog bli en väldigt bra dag! :)


Torsdag

Är verkligen helt slut just nu.. Eller egentligen inte då det är det här livet jag vill leva. Har iaf NP imorgon så ska gå i duschen nu och sen sova. Hade TP till halv sju och sen for jag hem och kastade i mig mat lite fort innan jag for till stallet. Stressig men bra dag! Vi syns kanske imorgon
 

Nya naglar

Nu sitter jag och kollar på Maria och Mindy på trean. Rätt bra ändå! Har hunnit rida Henke för sista gången idag, tur han skötte sig när han väl ville gå framåt.
 
Som rubriken säger så gjorde jag nya gelenaglar igår och jag blev väldigt nöjd. Tog lila glitter på topparna, sjukt snyggt! Nu ska jag hoppa i duschen och ladda upp inför nationella proven imorgon. Eller ja, dom börjar imorgon så det första är då :)
 
 

Snabbtsnabbt

Tänkte kasta in ett inlägg innan jag går till bussen.
 
Dagen består av tråkiga men nödvändiga saker, lite tp på kvällen, nagelförlängning och massa plugg.. Wiho! Har bestämt mig för att göra ett sista ryck nu och höja alla betygen. Så farligt kan det väl inte vara att plugga, eller?
 
Nånå, nu måste jag ruscha till bussen, se you later

Robbanträning

Har varit upp till stallet en sväng. Där var det hoppträning för Robban så passade på att fota när två av grupperna red. Blev inte så hysterisk mycket bilder då Thea ville låna min kamera hela tiden, men några fina fick jag. Ska sätta mig och före över dom till datorn någon dag i veckan och sen ladda upp dom här, men det orkar jag helt ärligt inte med nu. Ska avsluta kvällen med en dusch och soffhäng framför Narnia. Prins Caspian. Ja, jag kollar Disney-filmer och det är inget fel med det!
 

Söndag

Idag så har jag ingen häst att rida men ska ändå upp och kolla när dom tränar, kanske fotar lite också. Ska även öva lite manus då vi inte kommer få ha det länge till.. Okej, nu ska jag gå innan det kommer barka här, känner mig på sånt humör idag.
 

Lugn lördag

Kvällen har spenderats hemma i soffan framför en komedi som inte var så rolig. Eller så var det bara jag som inte fattade skämten? Jaja, skit samma. Var upp till stallet runt två och red Henke. Han skötte sig super så jag hoppas han sköter sig imorgon då Hilda ska hoppa med han! Nu ska jag faktsikt gå och lägga mig, behöver extra mycket sömn i veckan. Två nationella prov, ett matteprov och en redovisning. På sidan av ska hästar fixas och en massa roliga saker planeras. En stressig vecka med andra ord, men det kommer vara sjukt skönt på fredag när allt är över! Nä, nu måste jag gå, mina ögon hänger inte riktigt med mina fingrar just nu..
 

Utkast: Feb. 02, 2013

Mina rubriker suger just nu, jag vet.
 
Igår kletade jag på mig lite mascara och for sen på middag där det diskuterades allt mellan himmel och jord. Bra kväll med andra ord! Somnade till en film och tänkte gå upp tidigt för att rida, bullshit. Sov till halv elva och efter det fastnade jag här.. Ska klä på mig alldeles strax och sen ska jag till stallet och fixa alla sysslor. Vi ses sen!
 
 

Snabbis

Hejsan! Tittar in här en snabbis för jag ska iväg på middag alldeles strax. Har hunnit ha manusläsning till strax efter två och fixat stallet till Henke. Ska kleta på mig lite smink snabbt så jag inte blir allt för sen. Orkar knappt sminka mig nuförtiden, knappt mascara ens.. Okej, då vet ni det också! Ska dra nu, syns

RSS 2.0