Träning

Just nu sitter jag och kollarcgamla awkward avsnitt. Hopptränade Shanne tidigare idag och hob var verkligen superfin! Har lånat ett rakt bett några gånger och hon verkar gilla det. Fick även ett efterlängtat samtal när jag var i stallet, jag hoppas allt blir som jag har tänkt mig, då kommer jag ha en väldigt rolig sommar! Nu ska jag kolla vidare på tvn, vi syns!

The end of the story

Har haft så sjukt jäkla kul dom senaste veckorna med alla, främst skådisarna då vi har bott i källaren nästan. Igår hade vi sista föreställningen, som var jävlat bäst, och sen hade vi middag. Satt med ett blandat gäng människor och alla var så himla härliga. Kommer garanterat sakna allt! Eftersom jag inte hade någon ström i mobilen så tog jag Emmys bild från hennes blogg. (och tack Agnes för att du tog både mina skor och min telefon)...
 

M

Just nu sitter jag hemma och väntar på att sista föreställningen ska börja. Hilda tar Shanne idag så jag hoppas hon är genomriden imorgon ;) eftersom jag är så mogen så kollar jag lite Disney innan jag ska till forum igen.

Tisdag

Tänkte bara säga hej innan jag åker till skolan för att börja med den näst sista föreställningen. Ikväll har vi en till halv sju och sen tpmiddag runt 9. Är hemma sent men vad gör det när jag har loooov sen. Hehe, nu ska jag springa vidare till bussen som ska ta mig till skolan.

Premiär

Hallojsan! Idag hade vi premiären av våran pjäs, show, ja vafan det nu kallas. Det gick faktiskt riktigt bra även om vi failade några gånger.. Hade även en föreställning ikväll så jag kom hem för ett tag sen. For på byn och åt middag med fina människor. HTH <3. Okej, nu ska jag kasta mig i duschen innan det barkar. Puss hejeeeejejejej

Några saker ni inte visste

* Jag är en medelmåtta så det bara sjunger om det. Jag ligger alltid mitt emellan i allt. Har halvbra betyg i skolan, rider på en mellanhög nivå och är inte superbra på någon sport. Däremot så kan jag det mesta, medelbra.
 
*Jag kan inte laga mat. Eller göra någonting annat som har med ett hushåll att göra. Städa, laga mat, baka, inreda. Det om något finns verkligen inte i min hobbybubbla. Även om jag gillar att ha fint runt mig så är jag en slarver.
 
*Jag är sällan nervös. Jag blir sällan nervös när jag själv ska göra någonting, som tp till exempel. Däremot om mina kompisar eller någon annan ska tävla eller så, då kan jag nästan dö av nervositet.
 
*Jag fick slut på ideer... Men hade massvis när jag satt i bilen tidigare.
 
Sen att jag har söta vänner är en annan sak ;)

Torsdag

Känner att jag kan det här med att hitta på nya rubriker!! Har iaf haft tp fram till 15, vilket är tidigt då jag har slutat runt åtta dom andra dagarna. Idag hade vi bara ett klädrep och imorgon är det genrep. Wiho!
 
Ska upp till stallet om någon timme och rida igenom Shanne till träningen imorgon. Måste även fixa en av 
naglarna som valde att lossna från mitt finger för någon dag sen. Det blir nog bra, puss hejs

Onsdag

Förlåt för uppdateringen. Jag suger på ett blogga, ok. Har iaf haft tp hela veckan till åtta på kvällarna. Lite mysigt ändå, speciellt när vissa strippar på scenen... For upp lite snabbt till stallet och red igenom Shanne då jag ska rida lektion på fredag. Hon var såklart fin så jag är nöjd. Ojoj, rörigt inlägg som ska avslutas nuuu

Söndag

Hejhej alla glada! Har varit så jävla dålig på att skriva här, men min tid räcker inte riktigt till..
 
Ikväll ska jag hoppa Shanne runt 19 och sen ska jag rida Santano då Hilda är sjuk. Usch, måste hålla mig frisk då det är premiär om 1 vecka :o okok, nu måste jag gå och äta innan stallet, puss hejs

u mad bro?

Sorry för den sjuuukt dåliga uppdateringen! Har inte hänt något mer än det vanliga .Tp, Tp och tpppppp. Eller nja, stall och skola är en liten del också.. Ska faktiskt inte göra så mycket mer än att säga hej och hejdå! Nu ska jag till stallet, kyss.

Fredag

Vi fick ställa in skoterturen, IGEN! När ska turen vara på våran sida egentligen? Tänkte mest bara slänga in ett litet inlägg för att visa att jag lever. Ska försöka hitta på någonting idag och inte bara sitta bort tiden. Ska även försöka få in bilderna som Malin tog, men måste ha rätt dator för det.. Problems! Aja, ska sluta klaga och springa vidare nu! (skämt åsido, jag springer aldrig)
 

RSS 2.0