Torsdag

Hej! Min dag har rullat på bra och turligt nog, fort. For upp till stallet direkt efter skolan och red Henke. Mockade och sen for jag på byn. Hittade en present och en söt postlåda till stallet som ska hänga på boxen. Imorgon ska jag snabbt till stallet och mocka, hinner inte mycket mer än det för sen ska jag fixa mig och vidare till Hilda där det vankas middag. Mysfredag med andra ord! Nej, nu ska jag hoppa i duschen och somna tidigt för en gångs skull!

Otydlig?

Varför skriver du alrig om shanne längre? Äger du Henke?
 
Det verkar som att jag har varit lite otydlig här senaste veckan. Min syster har haft Shanne i veckan och jag har haft Henke. Enkelt, en häst var. Henke är Hildas häst som jag får ha som min egen. Jag rider, mockar, fyller mat och vatten och fixar allt annat som har med han att göra. Det enda jag inte behöver göra är att ta in på kvällen och släppa ut på morgonen. Så det är fortfarande Hildas häst men jag har hand om han. Hoppas det var svaret på din fråga, annars får du/ni fråga igen så ska jag försöka svara bättre :)
 
 

Gåshud

Här ekar det väldigt tomt mellan inläggen känner jag.. Till mitt försvar så är det nästan mycke i skolan och på fritiden nu. La till och med in en pluggdag idag, vilket händer en gång per termin, i bästa fall. Lusläste om isotoper, som förövrigt är det enda jag inte fattade. Så nu är det bara ett helt jäkla manus kvar som ska läsas. Det är till imorgon så när jag är klar här så ska jag kolla igenom det.. Tur att Henke skötte sig idag, kanske åt det tunga hållet men vafan, en gång är ingen gång! Shanne var faktiskt väldigt samarbetsvillig och mjuk så är nöjd med hon oxå :)
 
Jag lovar att bli bättre på att uppdatera, men det kan ta några dagar tills den här veckan lugnar sig!
 
 
 

Måndag?

Oj, hejsan alla! Känner mig dålig på att uppdatera men jag kan skylla på att jag har haft väldigt mkt att göra och inte riktigt haft tid med bloggen!
 
Har även åkt på en förkylning som gav mig feber, wiho.. Men red ändå lektion på Henke igår. For till stan och fick med mig hem en present till en kompis, åkte upp till stallet för att mocka och när jag väl var där så fick jag rida Santano. Blev ett litet kortare pass då jag var trött och såhääär hungrig, tur han skötte sig! :)
 
Nu ska jag lära mig den nya datorn, är redan less den då det inte finns en skroll grej på sidan.. Har även inga bilder så som vanligt blir det arkivbilder ;)
 
 
 

Torsdag

Ska springa till bussen alldeles strax men tänkte kika in här först! Ska inte rida idag utan det blir lite putsning och andra saker istället.

Tisdag



sorry för sjukt dålig update och en sne bild.. Har iaf ridit Henke ikväll, one word: PERFEKTION! så satans fin han kan vara alltså! Helt sick.

Nu måste jag slå igen mina blå för att orka resten av veckan, men ville mest bara säga hej!

Henkan kan

Idag red jag Henke. Fyfasen så satans fin har är alltså! Satt och skrattade hela ridpasset för att han är så himlahimla charmig! Jag skickar alltid ett sms till ägaren då jag har ridit klart för att dom ska få veta hur det går osv. Ibland, som idag, räcker det med två ord. Henkan kan! Då fattar man oftast hur fin har är ;)
 
Ska hoppa i duschen nu och gruva mig hela natten över att jag skippade läxorna den här helgen.. Som vanligt lär jag komma oförberedd till en muntlig tyska redovisning, atom och kärnfysikprov, engelskaglosor och manusläsningen.. Tur vissa har lätt för sig i skolan! ;)
 
 

Fuck this shit

Helvete åh, jag som hade varit så himla duktig på bloggsidan och lägger av några dagar, vad händer? Joo, läsare försvinner snabbare än dom kom hit. Skärpning Malin!
 
Har iaf varit på en intensivkurs för skoterkortet, så nu ska jag bara skriva provet när jag har fyllt 16! Nu ska jag se klart filmen om World Trade Center och sen duscha, vi syns imorgon!
 

Fridayyyy!!

Finally! Har inte hänt så himla mycket sen sist så har inte haft så himla mycket att skriva om. Har iaf jobbat idag direkt efter skolan och sen for jag till en bekant då hon fyller år! Ska även på skoterkurs imorgon så jag kanske får skoterkortet någon gång och kan köra lagligt! Tänkte mest bara säga hej, och nu är de gjort så ska slå igen mina blå så jag orkar upp imorgon! Godnatt.

Svar på kommentar

Vad tävlar du med din ponny? :)
Rolig blogg! härlig design! :)
GREAT!
 
- Jag tävlar främst i hoppning på LB nivå men ska försöka ta mig ut på någon dressyrtävling nu till våren! Tack så mycket :)

Månday

Helo, idag fick jag mig en lugnare dag än tidigare. Red bara Henke som skötte sig lagomt bra, men ändå är jag inte klar förens halv tio.. Nu ska jag svara på en kommentar och sen lägga mig, vi syns imorgon med lite bättre inlägg!!

Workout

Sådärja, nu skrittar jag av sista hästen för dagen. Båda stjärnorna har skött sig bra och lär nog ha en släng av träningsverk imorgon! Funderar på om jag ska dra till gymmet efter maten, även om min förkylning inte har släppt helt. Jag har inte tränat på närmare en vecka tror jag, och jag hade lovat mig själv att träna minst 3 dagar i veckan.. Bad kid.. Nu ska jag slänga ut Shannis i hagen så vi syns sen!

Saturday

Hej! Blev inte som planerat igår. Red Henke medans Emma red Shanne och sen satt jag hemma hela kvällen och somnade tidigt. Kändes ändå bra med tanke på att jag for upp tidigt idag och red Henke. Allt funkade super! Sen fotades Shanne lite snabbt för jag höll på att frysa ihjäl, och nu sitter jag och äter. Ska till stugan och äta palt sen idag med. Kan det bli så himla mycket bättre?! :)

Fredag

Idag står rätt mycket på schemat. Först går jag skola till ca halv 12. Sen ska jag till stallet och rida båda hästarna, hinner jag ska Shanne bli av med sitt hår. Och sen ska jag vara med Agnes förmodligen. Nu har även huvudvärken börjat släppa men vad händer, joo näsan blir helt igentäppt och kan knapp andas.. Tur vi har 3 seriösa lektioner idag!
 
Snart ska jag springa till bussen, synes och höres!
 

promise

Lovade att blogga men det sket sig, kan ärligt säga att jag inte har haft nån lust till någonting sen förkylningen började. Jag är sällan sjuk och när jag väl är det vill jag bara sova, så ni kan förstå att jag är död då jag har två hästar och skolan varje dag. Idag slutade lektionerna först efter nio så fick vänta rätt länge innan jag kunde rida. Tur Henke skötte sig fint! Shanne fick vila idag då hon ska hårdtränas ihelgen. Tänkte rida igen hon rätt ordentligt imorgon, för på lördag så rider Emma en dressyrlektion på henne. På söndag tänkte jag hoppa en liten minibana för första gången som i april typ, är nästan nervös ;) den lär väl ligga på 40-50 cm så inga hinder direkt! Nu hade jag tänkt säga hejdå, vi syns imorgon och det lovar jag! :)

.

Orkar inte blogga nu, håller på att bli sjuk och har varit i stallet hela kvällen. Skriver imorgon!

Fullt upp, redan

Känner att jag har fullt upp redan nu och då har det bara gått en dag än så länge.. Fick veta att vi har lite redovisningar och sånt om en vecka, lovley! Idag ska iaf 2 hästar ridas, hinner jag med en till så gör jag det bra, och det är dagens mål ;) Ska faktiskt rida Diesel idag då Lydia är sjuk och hästarna måste komma igång innan tävlingarna, Shanne ska få ett dressyrpass och Henke ska kanske få ridas han med. Som ni kanske har märkt så har jag slutat rida han för ett tag sen, men ska rida han igen i nån vecka nu. Vi får se helt enkelt. Jag kanske ska pallra mig till stallet och börja göra någon nytta!!
 
Just det, valde även gymnasium och linje idag!
 

Godnatt

Sådärja, sista dagen innan skolan börjar ta slut. Vissa ligger säkert hemma och gråter just nu, men jag längtar nästan till skolan och kompisarna :) idag efter jobbet så for jag direkt upp till stallet, mamma mockade medans Emma red fram hästen åt mig. Linda ville även att jag skulle rida in hennes stövlar då hon har köpt nya men tyvärr skadat ett finger så hon kan inte rida. Äckligt sköna var dom och mina har ju precis gått sönder ;) Shanne var helt okej fin, hon kunde kanske ha varit lite mer "väntande" men annars superfin! Nu ska jag kolla klart det här programmet och sen sova, vi syns imorgon :)

The Last Day

Söndagsågenst på en måndag? Så känns det typ nu, även fast jag tycker att skolan är helt okej ändå! Jag ställde klockan på halv åtta för att kliva upp och gå till stallet, men insåg att Emma vägrade följa med och jag ville ha sällskap så jag sket i det och far efter inventeringen istället. Då kanske det är nån i stallet iaf. Jag har även kommit på en ny plan, eller ide eller vad man nu kallar det.. Okej, inte bara jag, Hildur är väl rätt delaktig i den oxå ;) Men det får ni inte veta nånting om!
 
Igår så satt jag i soffan med pyjamas på mig fram till middagen, då fick jag nått ryck och for upp till stallet och hoppade Shanne. Hon var rätt så pigg, typ 70% av ridpasset var vi två meter ovanför marken.. Men hoppade några enkelhinder på 60-70 cm iaf. Sen fick jag även rida Santano så sadlade han och lunkade runt i skritt och trav i några minuter. Tur den hästen är charmig för det är nog den töntigaste häst som jag har träffat, speglar och dörrar kan ju som äta upp han? Och en klocka på väggen! :o Men nu ska jag väcka mina fula syskon som sover bort dagen, vi ses!
 
En bild från ett ställe som vi var på i Turkiet. Ni ser kanske människorna därnere och på läktaren, tänk då att det där är kanske 60-70% av allt, rätt coolt ändå! Sen kunde man sjunga och sånt därnere och alla hörde det ändå! :)

Årsresume 2012

Eftersom jag alltid är i sista sekund med allt så får ni en årsresume nu :)
 
Januari
 
Jag red Starlet väldigt mycket under den här tiden. En ponny som ridskolans skulle sälja men som var bomskygg. Shanne hade även börjat bocka vid hoppning och förmodligen blev hon halt nångång då. Sista gången jag hoppade innan vi for till ATG så bockade hon hela tiden. Annars så fyllde Amanda och Hilda år och jag grattade dom, livet lekte helt enkelt! Vi var även i Norrfjärden med konfan. (Har inte så överdrivet med bilder på datorn för tillfället)
 
Februari
 
Umgicks väldigt mycket med Hilda, fyllde år och motionerade hästen. Det var faktiskt en riktigt tråkig månad, livlös typ?
 
Mars
 
Praoade på Nian med Olivia, red lite för Lena Lilja igen och gick en moppekurs. Red även Moonis litegrann och jävlar vad kär jag blev!! Red första tävlingen med Shanne och konfrimerades, helt okej månad ändå! Väldigt lite text men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska skriva? Ska skriva resten sen, vill mest bara ta det i 3-4 olika inlägg :)

Thanks

Sådärja, jag kom hem för ett tag sen från Hilda. Tidigare åt vi ute och sen gick vi och såg två filmer. Max och Adam joinade oss så vi blev lite fler. Jag har tänkt slå igen mina blå men tänkte säga att jag lever. Imorgon ska jag soooova och sen rida. Men vi syns väl?

4

Råkade bli lite dåligt med uppdate helt plötsligt. Idag har jag fullt upp så ska börja snart med sysslorna. Jag ska först upp till stallet, mocka och fylla mat, sen ska jag och jobba till halv sex/sex, hem och snabb fixa mig, vidare till en kompis och sen till tresco där vi ska umgås och äta. Förmodligen drar vi hem till nån och pratar om allt mellan himmel och jord senare. Det kommer nog bli en väldigt bra dag då jag får spendera dom med mina bästa! Emma ska få rida Shanne idag då hon tydligen gör det för sällan, så idag blir jag av med hästen. Jag ska nog även kolla på dom första ekipagen på klubbtävlingen. Nää, nu babblar jag på om allt som inte hör ihop, så bye!

Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer idag. Men nu är jag då hemma igen och kastar i mig lite mat innan jag och Emma ska rida. Jag ska även stryka mig från tävlingen då jag tyvärr har annat för mig imorgon. Ni får mer än gärna slänga in en kommentar eller så innan ni går, puss!

Livet leker

Jag måste börja dagen med att säga att livet är helt okej bra just nu. Visst, Shanne hade gärna fått vara helt igång och en storhäst hade gärna fått stå i stallet. Men så är det inte och jag är glad ändå. Idag ska jag upp till stallet och göra det vanliga. Är Shanne snäll så kanske hon även får en dusch och en rakning. Dressyrprogram ska tränas och skiten ska mockas, lovley.. Det händer väl inte så mycker mer här och nu så jag ska börja fara iväg!

power

Nu har jag skickat iväg sms till alla som har betytt lite sådär extra mycket för mig 2012, skålat in det nya året och även bytt om till mjukisbyxor. Vi väntar med att vara vaken hela natten till midsommar, lätt mycket roligare då det är sommar än då det är vinter! Jag kan även meddela att jag har värsta motivationen till bloggen nu, så förvänta er uppdatering utan dess like!

RSS 2.0