Jokkmokk

Fredag: Red LC och LB. Blev dubbelnolla i LC:n och blev 3a :) men i LB:n så blev det ett pet..

Lördag: Blev att rida LB igen. Fick ett pet, igen.. Men är ändå grymt nöjd över helgen! Tittade på resultaten och såg att jag var snabbast i grunden i typ 2 klasser :)

FILM KOMMER!!


Fredag

Jaha, ännu en vecka har snart gått..

Vet inte om jag har skrivit det förut men jag ska debutera med Shanne på Söndag :) Japp, ni hörde rätt! Det blir en LC och en LB på Rånebygdens ridklubb. Hinner tyvärr inte upps. den dan så ska skriva 1-2 tidsinställda inlägg. Mamma och Pappa for för ungefär 40 minuter sen. Ni kommer få veta vad dom ska göra, tro mig! :D
Men nu ska min syster ha datorn.. SYNS! :)

Bio :)

Igår for jag till Hilda kring 6 och då Lydia å Adam kom gick vi direkt till forum där vi skulle se film :)
Sen visade sig att det inte bara skulle vara vi. Sanna, Patrik och Norman kom oxå :)
Det är allt jag orkar skriva nu men kommer uppdatera er senare.

Shanne fick vila igår då jag skulle bort, min snälla mamma gjorde stallet:)


Onsdag?

Vill att det ska blir fredag NUUUUU!!! Har inte orkat blogga och kommer inte hinna idag heller.. Kanske hinner uppdatera senare ikväll men det är bara ett KANSKE! :)


Helgen lite kort!

Skriver om helgen lite kort då jag inte orkar blogga egentligen!

Fredag: Red för Lena Lilja. Lena är en superduktigt dressyrtränare från södra sverige. Det kändes inte alls speciellt bra. Jag vet inte varför..

Lördag: Shanne fick vila då vi for upp till stugan.

Söndag: Träningen kändes sååå himla bra! Det verkade klicka till mellan shanne och mig.

Nu ska jag hjälpa min lilla mamma!

Lenaträning!

Idag klockan 3 ska jag rida för Lena Lilja. Så det kommer inte bli nån uppdatering direkt efter skolan.. Nu ska jag kolla facebook :)

Stallet

Far till stallet nu. Min kära vän lydia tvingade dit mig.. Vi ska på våra egna uppdrag så bjuder KANSKE på bilder senare :)Never say that you are worthless

OOoOoOoooOoooOOoo

I måndags så red jag bara shanne lite lätt. Nalle fick vila. Sen direkt efter stallet så for jag hem och åt och sen till hilda. Vi gick på byn med Adam och Lydia, MJUKGLASS!!! Haha :)

Igår red jag för robban. Det kändes inte så jättebra faktist... Jag orkade inte riktigt tänka så vi fick några ordentligt långa och flacka språng.. Men de är sånt som händer! Pernilla var så snäll och hoppade Nalle :)

Idag ska båda hästarna vila och jag ska se till att hitta på nå. :)


Måndag härliga måndag..

Igår lyckades jag såklart hacka ett fint hål i handen så vi får se hur de går med ridningen nu framöver. Men alla vet ju hur duktig jag är så ni är säkert inte förvånade?

Idag (om de funkar) blir det att rida Nalle och Shanne under profilen + att jag ska mocka och fixa massa mat o.s.v. Sen ska jag till Hilda men vad jag ska göra där, de blir en överaskning! Jag kan då lova er bilder på det senare :)

Vet ärligt talat inte om jag har prov imorgon eller inte?! ;o måste kanske ta och kolla upp det där NU!Fint språng, hahahahahahahahaha!!! Så fint det blir då hästen inte hinner upp med frambenen och ryttarn flyger fram över halsen för att kunna ge eftergift så man inte ska riva. Och rev, de gjorde hon inte!

Det här skulle publiceras igår men blogg.se dampar!


Jag är med och tävlar


http://lindalidstrom.blogg.se/2011/april/bloggtavling.html#comment

Söndag

Vad händer idag då för lilla frk Bengtsson? Inte mkt om ni frågar mig. Blir att fara upp till stallet senare och rida Nalleboii :) sen får vi se vad som händer :)


Lördag

Har inte kunnat p.g.a olika saker. Har som ingen lust heller så.. Hoppade Nalle idag. Han är lite speciell men de funkade jättebra! Hoppade max 80 nu första gången :) Emma red shanne. Har inte så mkt att säga så avslutar med en bild som lydia tjuvade från min mobil :)


Torsdag

Gårdagen:
Båda hästarna var superfina! Nalle var inte de minsta stark eller hängande i bettet. Som han var då skulle han behöva vara hela tiden!
Allt som vi hade byggt upp under våren på lektioner visades sig igår! Fatta sååå fiin! Hon var inte trippig eller nå.

Idag så fixade mamma stallet nån gång under dan och Erika Grönlund fixade Nalle :)
Testade att rida Shanne på hackamore idag! Lite förvånad över hur de gick faktist. Trodde hon skulle vara superstark men hon funkade jättebra på de :) hon var jättelugn och slog inte upp huvudet i galoppfattningarna som hon brukar göra. Tyvärr är hon så klok så jag kommer inte kunna rida med de så mkt då hon lär sig att komma undan på ett så milt "bett" ...


Första "hopptävlingen" haha så liten man var, och okunnig ;)


Lektion

Red som sagt Shanne på lektionen igår. Från början kändes det verkligen inte bra. Vi bråkade mer än vanligt och jag fick ingen bra känsla. Men sen när Emmeli kom så skärpte hon till sig direkt busponnyn ;) Det gick verkligen jäääättebra sen! Hon flyttade sig och tjorvade omkring hur lätt som helst. Men hon var liite bråkig ibland tyvärr.. Jag har inte så mkt att säga om den lektionen faktist. Eller rättare sagt, jag vet inte vad jag ska säga :)
Idag blir de att motionera Nalle lite óch sen ska shanne få gå snäppet lugnare då hon säkert har träningsverk :) fast med den kondisen tror jag inte de, hon har  värsta super konditionen! Skäms ju nästan när jag har ridit.. Haha kan hoppa hon 1,5 timme och hon blir knappt varm ;o

Nalle fick bli longerad. Han är jättesnäll men huuur lat som helst. När jag rörde lite med spöt så typ skena han iväg och dampade så då fick han gå på en jätteliten volt i galopp. Knäpphäst ;)

Nu ska jag spela cod med emil! Det äger :)


Gårdagens ridpass

Hann inte blogga igår. Men iallafall så tränsa jag och lydia hästarna och sen for vi iväg i skogen. Eller vi skulle till skogen men lina ville hellre upptäcka stallplanen så vi fjanta omkring där ist ;) hahaha, de sluta int så bra för lydia så därför tycker jag att ni kan gissa vad som hände.. Hehe :)
Red Nalle för den som ville veta de! Emma fick rida Shanne idag.

Idag så blir de att rida dressrlektion med Shanne för Emmeli. Förra veckan hade jag Nalle. Vet inte varför men shanne har inte varit riktigt som vanligt sen dess. Därför blir de hårdträning i veckan så vi är redo för lite tävlingar :)


RSS 2.0