2 snea och fula bilder från skolan idag




This yellow shirt

Nu har jag no och ska göra nå med ljud. Fattar som vanligt mkt.. Igår kväll så var jag med Hilda en snabbis. Kom då på att jag har massa bilder på Henke som jag måste skicka till henne. Så jag började med det sent igår och de var mer bilder än jag trodde. Jag har då nå att göra ikväll!! Nu ska jag plugga vidare ;)

Måndag

Just nu planerar jag lovet med mina vänner. Det lär bli det bästa på länge om vädret håller i sig. Mina vänner är ju bäst så de är ju inte så svårt att få ett bra lov med dom!! Ska nog höra om nån vill ta Shanne på lektionera idag så hon får gå lite lugnare innan tävlingen. På onsdag blir det att gå över lite bommar. Torsdag och fredag blir det trimmning av gas och broms. Det känns som om vi är redo för en ny tävlingssäsong :)

Hey friend!

Sitter i skolan nu och skriver ett CV. Är nästan klar så bloggar lite för eran skull ;) Blir nog att fixa stallet lite snabbt och sen fara och sola med Hilda. Vi får se helt enkelt :)

Happy moments

Tänkte sitta hemma hela kvällen igår men det blev att jag for upp lite spontant till Olivia och sov över där. Vi pratade ut om olika saker, såg lite Glee och kollade Solsidan som vi även somnade till. En väldigt mysig kväll/natt med en fin vän! Mamma och pappa hämtade mig rätt tidigt för vi skulle till stugan och nu sitter jag här. Har träning imorgon och min fot har nog gett upp. Vi får se hur det blir med den imorgon! Jag har tyvärr inga bilder på min kamera eller mobil för jag hade inge ström i nån av dom så ska få Olivia att lägga upp några!

Lost in a river

Ska till skolan exakt nu! Så slänger in ett inlägg till er under tiden jag väntar på att pappa ska bli klar. Shanne var mer än galen igår, tror det heter överskottsenergi.. Emma rider hon idag och sen rider jag hon imorgon igen. Hoppar för Robban på söndag för att kolla av Shanne innan tävlingen. Jag har lagt mkt fokus på galopparbetet hela veckan. Nästa vecka ska hon bara trimmas lydig så jag har nån kontroll på tävlingen. 16 år gammal men som en 3 åring i kroppen...  Jaja nu skolan till tre...

Fin bild..


Onsdag

Jag ska bara slänga in ett inlägg till er innan jag ska till skolan. Blir att rida Shanne direkt efter skolan så jag har hela kvällen ledig för plugg.. Första gången i 8:an som jag faktiskt måste plugga för att klara ett prov med höga betyg.. Fuck life! Nu ska jag inte deppa över det nu utan jag ska försöka lägga upp bilder som kommer senare under dagen :)


In the jungle

Skolan har gått jättefort och jag ägde på att åka skidor. Emmy och jag domenerade i skidspåret! Dom flesta tittade konstigt på oss och ingen fattar varför, right Emmty?! Jaja, ska äta nå nu och sen ska jag upp till min poahäst.

Love is nice, right my friend?

Skolan gick fort och det var inte så farligt. Orkade inte raka hon idag så tog en madrass och tolkade med min bror istället. Sen hann jag bara hem så kom Lydia förbi så vi har suttit och pratat lite. Ska nog sova nu med tanke på att det är skola imorgon och jag är jämt trött. Godnatt!!

Here we are again

Sitter och väntar på att nästa lektion ska börja. Min mobil dampar lagomt mkt just nu och jag vill slänga den i väggen.. Sen ska jag till stallet och klippa klart Shanne medans alla andra ska sprida ut filt i ridhuset, Hilda vi äger fan!!! Bara några få som fattar men vi har varit duktiga iallafall. Ska försöka få tag i min fina vän Lydia och se om hon vill liva upp min dag! Syns alla söta!

People going all the way

Jag drar till Hilda på byn snart har jag tänkt. Jag antar att ni inte vill veta vad jag har gjort idag mer än skola men ändå, blev att börja raka huvudet på Shanne, fintfint. Skolan har varit riktigt rolig, ovanligt nog så är fredagar den dagen då vi har roligast.

Slöjd (Lisas stund då hon skrattar som mest)
Hål (ibland går jag på den gröna matten med Lars fast där händer det inte så mycke)
Idrott (älskar fan humorn i våran klass!)
Lunch
Svenska (drygfan)
Engelska (Molander!!!)
Matte (här händer det grejer;))

Ja typ så här nödvändig är den här skoldagen. Det händer inge på lektionerna och man vill bara sluta så man får en fritid. Dom tre sista lektionerna skulle vi kunna hoppa över för vi ger 0% då, duktig klass!!

Tråkigt inlägg.. Men har inge att skriva om och jag vill till Hilda nuuuuuuU!!

The way you do me

Klippte bara kroppen på Shanne igår. Sen ryckte hon till med ena bakbenet så hon typ sparkade till klippmaskinen så nu har hon ett litet sår på det stället där hon är känslig. Nu får jag inte ens kolla på såret utan att hon hoppar iväg.. Kul att jag ska raka klart kroppen idag och huvudet på lördag.. Nu spelas överskön musik i hela huset och jag väntar på skjutsen till skolan. Kommer nog bli en bra dag! Hoppar senare ikväll med Sara, som förövrigt är min gamla ridlärare som jag hade då jag knappt kunde trava. Lite kul att vi tränar tillsammans nu! Även fast Sara är grymt mkt duktigare än mig men det är lite kul ;)


On the other side of a street

Väntar på att kladdkakan som ska säljas ikväll blir klar. När mamma kommer hem så ska jag äta och upp till min fina ponny som var störd igår. Ska kanske se Olivias nya hundbebis Sune idag! Galet söt är han!



Och jag vet att det är rätt tråkiga inlägg nu..


Look at me when I'm talking to you

Kortdag idag. Härligt! Det blev äckligt sent i stallet igår så hann inte ens plocka fram maskinen.. Men idag har jag kortdag så då SKA hon rakas! Skola nu!

I'm asking him to changes his ways

Skolan har bestått av ruskigt mkt skratt. Alla vet nog redan varför men blev snödöpt runt 4 gånger. Just nu har jag nått slags beroende av Man in the mirror - Michael Jackson. Jag har aldrig gillat han men den låten stämmer så jävla bra in på mig, det är grym hehe!

Nu ska jag upp till stallet. Trodde jag skulle hinna rida ute men det är så mörkt nu.. Jaja syns! :)


I'm starting whit the man in the mirror

Idag ska ponnyn på pälsen avrakad. Hon måste ju vara fin till Lule tävlingen, rider LC LB. En ganska bra början på året då det bara är en endagars och hon brukar vara ruskigt pigg första tävlingen. Jaja, idag blir det att ta en spruta direkt efter skolan med Nilsson. Har inte så mkt att berätta mer än det här så vi syns!

I'm gonna make a change

Det har varit en ruskigt lugn dag idag. Hände inte nå under skoltid och är klar med stallet sen några timmar tillbaka. Vad har kvällen att erbjuda då? Lite tvmys för mig själv som vanligt. Så om nån snäll person där ute med har lite för sig så kan ni väl slå en signal? Bra!

Träningen igår gick superbra! Allt börjar hamna på rätt plats igen! Hon var nästan seg (?) från början men sen var hon lagomt mkt i handen och väldigt känslig igen. Ska jag kanske börja skriva lite utförligare inlägg om hur jag rider? Känslan från hästen osv?

Ska KANSKE gå och fota det jag har fått ihelgen, om jag nu har orken till det vill säga!

Gonatt eller nå?

Efter en lugn kväll med några jättefina personer så ska jag krypa ner under mitt täcke och se nå dåligt som går på tv. Vi såg film och bara pratade, perfekt! Imorgon ska jag vara med två till fina och då får vi se vad dagen erbjuder. Puss och gonatt :)

Attyrory Moonwalker

Attyrory Moonwalker, eller Moonis som han kallas är en ungponny som Hilda äger. Han är superfin och jag har ridit han en gång sen i somras. Så i torsdags fick jag testa igen för att se om det var nån skillnad. Gud så äckligt fin han har blivit! Härligt jobbat Hilda! Jag testade först lite dressyr och sen hoppade jag några småskutt. Det gick ganska bra så Hilda höjde en oxer utan att jag fick bestämma höjden.. ;) Testade hoppa nått språng på 90 cm och sen höjde hon ännu mer. Sista språnget var på 110 ungefär och han hoppade gudomligt!!!! Man höll bara ett stadigt tag i tygeln och sen hoppar han av sig själv, det är väl bara att komma ihåg att han hoppar en ur sadeln nästan. Fick ju rida i S1:an så man märkte en jättestort skillnad bara på det!!


Hilda och Moonis :)

Grattis till miiig

Fyller år idag, så det här är det enda jag hinner slänga upp.. Några fina kommer ikväll och gör min dag perfekt! ♥
Har hunnit få en GPA kavaj och pengar, perfekt! Jag for ut med Shanne på byn och red faktiskt, det var jättemysigt då alla ville klappa hon ;) For upp till Nian och skaffade ett nytt innetäcke! Med andra ord, en perfekt start på dan!

Imorgon kommer förmodligen en söt person hit som jag inte har träffat på så häääär länge, det kommer bli super! Sen både hoppträning och sista gången i kyrkan innan turkiet, helgen levererar!

Puss så länge alla snygga :)

Det finns saker jag saknar

Har haft fullt upp så har inte haft tid med den här skitbloggen. Jag har den mest för att kunna skriva av mig nånstans :)

Låter som att jag ska till korsträsk ikväll. Vi får se helt enkelt. Emma fixar hästen och allt är bara bra, en typisk Malin dag ;)

Justfan!! Gissa vem som red en helt galen fin ponny igår??? Satt på ponnyn i somras och jag säger bara en sak: Vilken skillnad!! Berättar lite utförligare sen :)

A star ♥









Fysatan vad jag älskar den här hästen! Det går nog inte ens att beskriva med alla ord i världen! Tekniken är kanske inte i världsklass men hjärtat, det skulle man kunna döda för att få på en Grand Prix häst! Tror aldrig någon skulle vara så jävla bra som hon var igår, lillhjärtat ♥


Oh it's school...

Ska snart gå till bussen som säkert inte ens kommer. Med min vanliga tur.. Jaja två prov idag, annars blir väl dagen rätt så lugn. Eller nää med tanke på att två knäppisar jämt och ständigt har damp så då är det bara att hänga med i svängarna ;) Skojar, älskar er!! ♥


I swear to you, I be there for you

Min nya header har påbörjats, dock inte av mig utan av en vän som jag umgicks mycket med då vi var mindre. Vi får väl se då den kommer upp här! Hoppade för Robban igår. Det gick sjukt bra! Ponnyn hoppade som en gud hela passet och var otroligt lättriden för att vara Shanne! Jag tappade nästan hakan på vissa hinder då hon hoppade upp sig lite mer än vanligt. Äldst ponny på träningen man bland dom piggaste, nästan sjukt. Det var en som var snäppet värre men den är 5 år yngre ungefär och är jämt pigg så det var ju inge kul ;)

Blir nog inte så mycket uppdatering i veckan då jag fyller år ihelgen och det ska fixas och städas. Sen har jag 2 (!!) tyskaprov bara den här veckan + so-seminarium och massa läxor. Så inläggen lär nog aldrig dyka upp som vanligt... Ni får leva med det helt enkelt :)

Lovar att bilder sen Robban kommer upp senare i veckan, ska fixa det på en gång faktiskt!! Duktig tjej nu då ;)


Like it or hate it

For upp till stallet tidigt och då visade det sig att det var minusgrader i stallet. Med andra ord så hade vattenledningarna fryst så då var det bara att försöka få upp värmen så att det skulle börja tina. Jag låt Shanne vara inne idag med 3 täcken, massa hö och vatten. Jag fick bära in massa vatten och hälla upp i en hink. Hon lär klara sig ett bra tag med det :) Nu ska jag och Emma äta nå och sen får vi se vad som händer.

Måste även hälsa LYCKA TILL OLIVIA PÅ SM:ET!!!

Good friday, people!

Helt perfekt fredag för min del faktiskt! Dagen började med slöjd, inget märkvärdigt. Sen rast från halv 10 till kvart över och sen bad men då jag inte kan vara med på det så drog jag till stallet och red hästen. Hann hem och äta å sen vidare till skolan där jag hade 3 lektioner varav ett prov. Så med andra ord har jag inte gjort så mkt. Kvällen kommer spenderas hos min fina Lydia med bra sällskap, en bra film och gott godis. Kan det bli en bättre start på helgen? Nu ska jag fixa mig så jag kan visa mig runt folk!


Justdet, -30 ute nu..

Torsdag

Sovmorgon idag, men klev ändå upp tidigare av nån anledning. Kände faktiskt inte för att sova? Det är nå fel på mig har jag insett.. Idag tar Emma stallet då jag ska på konfa men ska ändå upp och hoppa några småskutt på hon för Sara tror jag. Hon är olydig nu då hon har kommit på hur hon ska göra för att slippa mig ;)

Imorgon lär det inte bli så mkt uppdatering då ridhuset är bokat så jag måste rida ute eller låta Shanne vila, det är så satans kallt just nu.. Hatar att sluta 3 på fredagar!! Om nån fin person har lust att göra nå så kan ni slänga in en kommentar eller ett fint sms :) Nu ska jag över till Lisa så ska hennes farmor skjutsa oss :)
Helt sjukt att det inte går att få bra bilder i vårat ridhus..

some people i just need to love

Kvällen har spenderats med många fina människor. Först åt vi på thaiköket eller vad de nu heter och sen for vi vidare till Hilda där även Erica kom så småningom. Vi såg klart en film vi började på igår och fläska i oss kladdkaka. Med andra ord, en perfekt kväll mitt i veckan! Sen att jag blev mobbad för att jag var yngst hör inte hit.. Tack Lydia!!! Nu ska jag se Jersey Shore och sen slå igen mina fula blåa så jag faktiskt har nån nytta till sovmorgonen . Är alltid uppe nån timme längre för jag får soca läbgre, knäpot tänk men sån är jag :) Malin J var så snäll som fotade på Robbanträningen sist så dom bikderna fpr komna upp imorgon bitti, och med de säger jag godnatt :)

RSS 2.0