Natti

Hejsan, tänkte kika in och visa att jag lever. Imorgon ska jag försöka uppdatera er med bilder och resultat, men jag är inte så himlahimla bra på att hålla vad jag lovar här ;)


Ingen tävling

 
Blir ingen tävling för mig. Eller i alla fall inte idag.. Var dålig i morse när jag vaknade så efter många om och men så bestämde jag mig för att inte rida. Kan jag inte rida ordentligt så ska jag inte göra det alls. Vi får hoppas det blir bättre så jag klarar mig imorgon. Kände inte för att ställa in dom två klasserna också..
 
 

Snabbis

Tänkte bara titta in här en snabbis innan vi åker upp med hästarna till stugan igen. Shanne har varit jättefin båda dagarna hemma så det känns bra inför tävlingen i helgen. Åker till Piteås nationella ponnytävling som är hela helgen. Blir kul! Egentligen har jag inte så mkt att säga så ska gå ner och göra någon nytta. Eller nä, vem försöker jag lura?


Ber om ursäkt

Eller nä, det gör jag inte. Har haft noll lust till bloggen på några dagar och tänker inte skriva massa anledningar.
 
Dagarna har rullat på rätt bra. Shanne trimmas för Piteå som är till helgen och jag sover bort dagarna. Ungefär så är det inte men jag är sjukligt trött just nu så vet inte vad som ska skrivas. I lördags drog jag och några pinglor till Luleå. Där åkte vi massa karuseller och lejda oss lite lagom. Bra kväll med andra ord. Ska inte skriva nå mer nu, jag måste kolla lite PLL som jag har gjort hela dagen. Är alldeles för bra väder för att rida nu, eller hur det nu var.
 
 
 
Igår red jag denna fina pålle. Åkte upp till Lydia och bjud in mig själv litegrann. Men det är väl det vänner är till för??
 

Helgen

Ojdå, det var ett tag sen jag tittade in här. Till mitt försvar har jag haft fullt upp.
 
Shanne har varit så himla fin hela helgen. Det har varit tävlingar på ryttarföreningen så har tävlat och hjälpt till. I lördags så red jag först en LC och var dubbelnolla. Sen red jag LB och var nolla i grunden men fick hela 9 fel (!!) i omhoppningen.. Sen igår så ändrade jag mig och ville inte rida stilhoppningen så efter lite övertalningen red jag faktiskt LA:n. Gick superbra! Fick med mig a-hindret i kombinationen då hon gick ner med bakbenen lite väl snabbt, och sen rev vi näst sista då jag var och rörde hon i munnen. Hilda var och hjälpte mig på framhoppningen så vi tränade mkt på att hålla stilla hand mot hindrena. Hon knoppade även Shanne och fasen vad snygg hon blev ;)
 
Idag skrittade mamma Shanne och jag åkte faktiskt hem till Älvsbyn. Har fått i uppdrag att rida Henke igen, för er som minns hur våran deal var i vintras? Nu är han ju tillbaka på Ärf så då är tydligen dealen aktuell igen ;)
Idag red däremot en annan tjej han så jag tog Santano istället. Hann bara rida framme så kom Hilda upp och höll en sjukt jobbig lektion för mig. Hej träningsverk! Imorgon har jag inte värst mkt planer. Ville kolla på rallycrossen men då ska det regna hela dagen så avstyrde det ganska snabbt. Skulle även rida Henke på morgonen innan jag åker upp till stugan igen men då ska Raul testa han mitt på dagen så jag stannar hemma och kollar istället. Ska bli kul att kolla när någon annan rider honom. Har ju bara sett Hilda och mig själv rida honom senaste tiden!
 
Nu ska jag hoppa i duschen, trycka kesella och kolla PLL. Vi hörs och syns med bilder och filmer från helgen lite senare!
 
Foto Kajsa Linnea Matilda Larsson

RSS 2.0