Fränt!!%&/(#?

Tryck på länken för att kolla vad jag har hittat:)

http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=1943&grp=22612

Borde alla i laget ha på träningar:)

SJUK!!

Jag är sjuk! Vf alltid jag?! Nu ska jag kolla på olika bloggar sen ska jag klä mig:)

VILL HA!!:GULD!!!

Ojoj nu är jag verkligen sen med att berätta hur DM:et gick!?

Vi var obesegrade genom hela turneringen och det ledde till guld!!!!! Alla matcker utom en kanske, vann vi med typ 9-19 och 13-30 eller nått sånt där!:P
Bilderna kommer kanske upp om jag ids nån dag:) Men nu ska jag gå och se lite TV:P

Frukost:)

Hej har nyss ätit frukost ( lisa skrev frukost !! / Lisa;P) Nu ska vi snart fara och se 96orna spela´:P Bloggar mer senare om jag hinner, jaghar ju en egen match att spela så... Hejdå:)


Kiruna:P

Hej är i kiruna på skolan nu , väntar på att vi ska se 96 ornas match:) Sen blir de sängen och säkert massor med prat:) Vi har i allafall ätit fläskfile och potatisgratäng med sallad, haha:P Sen har vi lekt luite med hissarna oxå:) Men det behöver vi inte gå in på nu för nu ska jag gå:)

Bilder:P

Hej, nu kommer bilderna från hemma cupen:)Orkade inte ladda upp fler bilder, men några blev det ju iallafall:P

Sorry

Sorry att jag inte har uppd. något men har aldrig tid!!!!! Ska i allafall till stallet nu:) Ses i kväll.

Dag 2:)

Dag 2: (på anders) Han var jättefin!!!! Eller kanske det var uppvärmningen som gjorde det. Första 6 sprången var han galen.. Men dom andra sprången var han så fin!!!!! Vi hoppade lite linjer och sånt. :) Men nu måste jag gå, skriver mer ikväll kanske:)

Anders träningen:)

Igår var det Anders träning:) Han var jätte stel och jobbig från början men dom tre sista sprången(oxer oxer och plank!) var hna hur fin som helst och var inte i närheten att vägra!!!:D Jag har så nöjd, men jag ska rida med sporrar idag för han lyssna inte så mkt på skänklarna när jag ville att han skulle hoppa av så idag blir det att rida med dom:) Sen kl 7 for vi till kanis men ÄRF och åt tacobuffe där!!:) Gott! Tyvärr hade A-laget i hockey också typ bokat lokalen så dom var där oxå:/ Inte lika kul för dom skrev massor:/ Nu ska jag till stallet:D


Gårdagens äventyr=)

Ursäkta för den dåliga uppd. men har ju som sagt stallet och ... nja det är ju som bara stallet nu:) Men iallafall är det anders träning med Banjo:) Lätt den bästa jag har ridit för! Red iallfall Banjo och Piccolo igår. Jag Hilda och Sara for ut med hästarna och eftersom Piggy var högst fick hon spåra. Haha, snön tog i magen på hon och tänk då lilla Banjo om han skulle ha spårat:) Sen red jag Piccolo. Kanske inte lika lyckat. Jag red i paddocken men det ville inte Picce. Så fort vi kom nära grinden ville han ut och så fort jag sparka till han ställde han sig på 2 ben:O Det var inte lika kul!!!! Men till slut gav han sig och då kunde vi fortsätta rida ordenligt:) Nu ska jag till stallet och rida:)

´gagagaga+aga0og0a+a0g0a

Haha, visste inte vad jag skulle ha för rubrik så det fick bli som det blev:P
Har nyss ätit hemmagjord pizza:) Det är inte en sån där i ugnen utan i en pizzamaskin eller vad det nu heter:D
Vet inte vad det var för mening med detta inlägg så.... nää nu ska jag gå på facebook:D


Bildlösa inlägg:(

Jo, glömde säga det i förra inlägget. Men jag är ju i stugan och vill som inte ha alla mina bilder på morfars dator så det kommer inte komma så många bildinlägg föränn jag kommer hem:)

Dålig uppdatering:( men mkt stall:D

Hej, jag vet att jag har varit dålig på att uppd. sista dagarna men har haft fullt upp med stallet så det har inte blivit mkt tid över:/ Ska iallafall rida ridskolans hästar på fredag, eller jag Hilda och Sara ska rida ut, det blev ju ingen uteritt igår p.g.a snöstorm men då får vi hoppas det blir bättre väder på fredag:)
Red ju Banjo igår och han var hemsk från början. Han verkar ha listat ut hur han ska slippa undan bettet, han har ju haft det i några år nu. Om han är jättepigg på fredag skulle jag få låna ett jaktkandar av Hilda:P  Han är ju van vid pelham men vill ha lite variation på bettet så han inte blir som Humlan:D På tal om Humlan så verkade hon jättefin igår:) Hon fick ha en annan sadel, träns och bett och det jag såg verkade vara jättebra:P (Hilda red hon, inte jag!) Tyvärr så är hon jättestel och behöver en ny sadel men det kan inte jag eller nån annan fixa så.. Jaja nu ska jag sluta skriva om hästar, nää skoja:P Om jag inte får skriva om hästar så vet jag inte vad jag ska skriva om:D:D Nu ska jag gå, ha det;)

PS: nån som kan göra en ny header till mig???


Piaff med Emil:P

Sitter hos farmor nu:P Ska sova här inatt för jag Sara och Hilda ska motionera ridskolans hästar imorgon och mamma å pappa for till stugan så farfar ska skjutsa mig imorgon:) Nu ska jag berätta om när jag å Hilda red ut med hennes hästar:)

Jag red Emil och han är så snäll utomhus så jag tänkte att det ska gå jättebra. Det var inte plogat och självklart skulle dom ploga när vi red. På vägen hem kom plogen bakom oss så vi skulle trava så han skulle få komma förbi men Emil skulle inte trava , han skulle galoppera! Jag kanske inte behöver säga mer än att gjorde piaff i galopp med högt huvud och skänkelvikning!:)

Före det skulle vi gå hem till mig och sen in i skogen så dom fick gå i ljupsnö:) Piggys mage tog i snön medans Emils inte gjorde det:P Haha:) Sen hitta vi inte en väg över plogkarmen och vi ville inte gå på skoterspåret för dom kan bli halta och gå omkull:/ Men till slut hitta vi en väg:)

// Malin:)

Kolla vad jag har hittat!!!

Haha , det hände en liten rolig grej nyss:P
Jag läste en blogg som jag har läst ett tag nu och så ser jag en bild på Piggy!!!
Hennes förra ägare ska skriva i den bloggen för Mikaela är bortrest ett tag så då ska hon skriva.
Ganska roligt ändå:)

Titta här för att se bloggen!

//Malin- the best!!

BILD!!


Kände bara för att ladda upp den!

RSS 2.0