Fresh

Jag och Emil har nyss varit på gymmet, skönt! Just mu är vi på mammas jobb, hon har möte och ska skjutsa hem oss sen. Puss eller nå
OCH JAG ÄR INTE AVENS PÅ HILDA SOM FOR UTOMLANDS I EN VECKA OCH LÄMNADE MIG HEMMA SJÄLV NÄR LYDIA FOR PÅ TÄVLING I JÄVLA SÖDRA SVERIGE, GILLAR INTE NÅGON AV ER LÄNGRE punkt

HOME

Vi har nyss passerat Piteå så man kan nästan säga att vi är hemma nu! Mamma hämtade mig
igår och vi stannade i Umeå över natten. Shanne fick sova på hippologumet. Efter matchen så åt vi på O'Learys och sen var det vara att lägga sig, för det blev ju såklart tidigt idag! Tur för killarna att dom vann, annars hade jag inte följt någon mer gång.. Imorgon ska jag och Emmy (kanske min bror också) på spännande äventyr, haha ojoj!

Bildbrist

Eftersom det kryllar av bilder här så lägger jag väl in en till! Just nu ska jag trycka i mig lite mat och börja packa.. Igår gick jag över till Beccis för att mysa lite. Såg en film och pratade typ. Nu måste jag nog böeja, annars lär väl mamma vara lite sur om jag inte är klar :)

Sista dagen

Om några minuter ska jag springa ner till stallet för att börja på min sista dag här.. Far hem imorgon och stannar i Umeå över natten. Ville mest bara kika in, jag får ta och skriva ett utförligare inlägg någon annan dag!

Hey bloggen

Maggan var så snäll idag som sa att jag fick sluta en timme tidigare så kunde vi springa ut och fodra runt sju istället. Helt okej för mig! Har hunnit motionera fyra hästar idag, duktigt! Nä om man skulle ta och ge kusarna lite mat nu då, synes!

Måndag

Jag vet att det är sjukt tråkigt att läsa en blogg utan bilder, men jag skriver bara från telefonen och någonting dampar när bilderna ska laddas upp. Så det får vara bildlöst fram tills att jag kommer hem! Nu har jag faktiskt lunch och om 2 minuter ska jag ut till stallet (no shit?) och rida Shanne. Sen ikväll ska jag nog rida lektion på nån annan häst, vilken vet jag inte än. Det blir nog bra ändå! :)

Lördag

Gårdagen började inte bra, 6 hästar var på rymmen, lera överallt, träningsverk och lagomt trött. Det blev iaf bättre då jag och Beccis skrittade ut på Party och Ia. Senare på kvällen red jag även Toss, en C-ponny som Beccis har ridit mycket! Shanne har varit rikigt tjock i bakbenen sen i Torsdags.. Hon fick iaf gå i skritten med Party tidigare idag. Är det inte bättre ikväll får hon vila. Känns elakt... Det här blev ett sjukt konstigt inlägg men det får ni ha överseende med!

Torsdag

Godmorgon! (okej, vad fult det där lät!) Jag ska försöka få någon att fixa till min blogg lite. Den är äckligt ful nu och jag är sååå less den bruna färgen. Men först, jobb..

Äntligen!

Jag och pappa är 110 mil ifrån varandra och ändå lyckas vi få igång en tv! Nu har jag ändå något att göra på kvällarna. Ska nog ändå försöka sova nu, tar det på krafterna det här jobbet. Det ät Ted-träning i helgen. Perfekt! Nä rörigt och fult inlägg, godnatt

Godmorgon

Nu måste jag säga en sak innan jag gör nånting annat!! I söndags sov jag tolv timmar, igår 11 och inatt 10. Ifall någon ville veta? Ska kasta på mig lite kläder och få i mig lite mat innan jobbet.

Tisdag

Gårdagen var rätt förvirrande, minst sagt! Efter lunchen skulle jag till stallet för att eftermiddags mocka och då ser jag två lösa ettåringar på ängen bredvid huset. Det var bara att säga till Maria var jg var och sen hämta dom. Lättare sagt än gjort! Tillslut kom då båda in. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen springa ner till stallet för att ge morgon. Synes eller nå!

12 h senare

Råkade somna runt 6 tiden igår. Vaknade upp runt 20 över och bestämde mig för att gå och lägga mig. Jag hade ändå inge bättre för mig. Så det blev en tupplur på 12 timmar!

Nu har jag nyss ätit frukost och sen ska jag kasta på mig lite kläder och börja städa undan här uppe. Bombnedslag number one!! Jag har liite beslutsångest ifall Shanne ska få komma ut nu eller till lunchen. Det känns så onödigt att hon ska stå inne så länge och samtidigt är hon själv ute nu på morgonen, vilket gör att hon förmodligen kommer springa omkring.. Inte bra att bara ha en häst ;)

Tråkigt

Jag är spyless att vara ensam och det har inte ens gått 5 timmar! Ska fråga nån söt person om dom kan fixa tvn så har jag nå att göra iaf. Ponnyn är riden och står nu i boxen och äter middag. Vädret är inte så roligt så hästarna är inne väldigt mycket idag. Intr lika kul att mocka sen däremot! Nää nu ska jag slänga mig i duschen.

Sundsvall

Jag visste tydligen inte att jag hade en blogg? Ska inte komma med nå bortförklaringar iaf. Just nu sitter jag hos Maggan i Sundsvall, här kommer jag stanna i två veckor för praktik. Vi kom fram igår runt 9 så det var bara att natta Shanne. Nu på morgonen har hon hunnit få morgonhöet inne då vi inte har en hage än :) ska försöka uppdatera liite oftare iaf!

RSS 2.0