Hej Lördag!

Ska upp till stallet vilken sekund som helst! Ikväll umgås jag med min fina vän Hilda, som jag förövrigt var med igår också! 11 grader ute och strålande sol, hoppas dressyrträningen hålls ute idag! Ses snyggingar


Saknar sommaren och alla tävlingar med sötungen!

Älskar rubriker, vadå onödiga?

Statistiken går uppåt, hästen blir finare och finare för varje dag, mitt liv har nog aldrig varit så planerat som nu och allt bara rullar på i en rätt bra takt. Konfamöte på torsdag, med andra ord så börjar allt närma sig! Före jag far ska jag ha kört upp så jag kan boka provet när jag kommer hem, lovley!

Lite kort om hoppasset igår!
Jag och Erica tog våra fina springare och skuttade runt på en trekombination. Låg runt 80-1 m så vi rullade på det några gånger. Sen var Erica klar så jag höjde upp B hindret och tog bort C hindret. Hoppade det några gånger sen höjde vi, hoppade, höjde osv. Sen hoppade jag några gånger på 130, klarade det nångång och sen sänkte vi igen. Fan vilken superponny jag har!! Det kändes inte ens högt! Nu jävlar ska vi satsa iår. Inget mes med höjderna här inte :)


ratatatta

Tänkte att jag skulle vara duktig och skriva litegrann till er. Orkade aldrig skriva nå igår då jag var fullt upptagen med att ha det jävligt roligt med några! Blev så att vi åt hos ww och sen for vi ner på byn och såg bio. Jag Olivia Emmy Ww Wk David Pontus Moa och Emmy L. Så vi blev ändå ett rätt härligt gäng! Nu lunch och sen slutar jag typ!

Söndag

Tiden går så satans fort just nu! Tyckte det var nyss då man pratade med sin kompis den där kvällen och tårarna sprutade. Min fina kompis sitter på flyget påväg till tyskland just nu och jag har fullt upp ikväll med goa personer. Det är det som händer just nu i mitt liv. Hästen är fin som fan just nu och jag planerar debuter hejvilt! Livet rullar på i ett härligt tempo och jag hoppas det håller i sig fram till sommarn, då kan det stanna upp så jag får leva det nångång med!

Tävlingsplanerna då? Jo, blir Råneå den 5 maj, LC LB. Mest bara för att känna oss extra säkra på den höjden och får att få träna lite mer.
Sen blir det TURKIET med några helgrymma personer! Veckan efter att jag kommer hem så är det Jokkmokk och då blir det LC LA, förhoppningsvis. Allt känns så jävla bra just nu så jag kan lika gärna testa starta och se hur det går!

Annars är det lugnt framöver på hästfronten, har inte planerat in så mkt tävlingar då jag inte vet vilken nivå vi ligger på förens 1 vecka före tävlingen.

Ikväll blir det middag, bio och bubbelpoolbadning med några sköna personer! Kommer mobilblogga heeela dagen så ni får en liten smygtitt på hur mitt liv är för en dag ;)


Torsdag

Kommer inte ha tid till varken bloggen eller hästen idag. Ska på moppekurs klockan sex så jag hinner varken före eller efter.. Det är ändå sista gången typ innan manöverkörningen så det är lugnt! Puss.


hdhb

Just i denna stund så sitter hela klassen utom jag och lyssnar på bildläraren. Intressant! synes!

Bloggen suger, okej?

Ska till skolan vilken sekund som helst. Tänkte skriva lite snabbt så det inte är helt tomt här! Shanne var superfin igår, tog jämnt stöd på bettet och var mjuk, lyckat! Skolan bjöd på massor med skratt och idag har jag kortdag. Blir att hoppträna lilla Emma med Reine och sen ska jag och Shanne småskutta, om inte Hilda vill det som förmodligen tar hon imorgon? ;)

Jag hoppas att detta är min blivande ponny!!


<3

Åhh.. jag har hittat en ruskigt fin ponny, den har verkligen allt jag är ute efter. Lite smålik Shanne fast anlngen svårare. Mamma och pappa, läser ni de här kan vi väl ringa på den? Den är inte ute på annons än :) åhhhh vill så gärna ha den!! Asså den har allt jag söker hos en ponny!! Tyvärr har jag min pärla redan som jag aldrig kommer kunna sälja.. fan vilka problem...

₩$€£

Förlåt för usel uppdatering. Ska inte komma med massa ursäkter! Lydia och Adam kom hit till stugan för nån kväll sen och gjorde mig sällskap. Trevligttrevligt!! Jag och Emma har tagit med hästarna till stugan så vi myser på med dom då vi inte har nog mycket att göra. Har varit i Skellefteå och tävlat, gick superbra! Tog hem en grön rosett och 4 fantastiska rundor i bagaget! Far till Råneå om nån vecka för att träningstävla. Fundera att starta en LA i Jokkmokk om det känns rätt. Vill inte mesa runt längre så nu vill jag börja jaga nollorna till MsvB!! Känns som om de här kommer bli ett rätt bra år! :) Måste även säga att bebisen är såld.. Han bor nu hos en riktigt dukig ryttare, känns tomt utan bebisenöronen. Eller hur Hilda?

Nytt i stallgarderoben

Beställde en padd via telefon/sms idag. Bättre service kan man då inte få!! Den satt riktigt bra under sadeln och Shanne trivdes med den. Svävade på moln då jag visste att "nu slår hon upp huvudet" eller "nu blir en som en spagetti" och hon gör precis som hon ska! Övergångar kan vara jobbiga för då kommer huvudet upp men nu låg hon kvar i samma runda form! Perfekt med andra ord, nu ska jag duscha och sen sova, sista skoldagen imorgon innan ett låångt lov!


At school wiht ma homies

Sitter på no:n och lyssnar på Lars då han babblar om nå. Idag vilar Shanne så ska försöka hitta på nå med nån söt person :) nu ska jag låna ut min telefon till min homie så hon kan blogga!

Helgen

Helgen har varit super, hästen hoppade hus på vartenda hinder. Kammade hem en 5 placering i första klassen, sen blev det nått missförstånd här och var i dom andra klasserna så då rullade det några bommar. Låg placerad i alla utom en, tills sista ryttaren hade ridit. Dom petade ner mig så jag låg på första utanför placering. Otroligt nöjd över ponnyn och min egen insatts! Red faktiskt bra, just so ypu know! La hon i botten i en kombination och på en oxer, endast en bom rullade så jag är supernöjd!

RSS 2.0